Prvo dvoje koji odgovore imaju besplatan upis na JAZZ BALET [SHOWDANCE].tel.063/88-06-888 :wink:
OBAVEŠTENJE
svi ostali koji su zainteresovani mogu da se jave na ovaj broj povodom velike audicije u septembru

OBAVEŠTENJE

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ajd odyebitea b.:Prvo dvoje koji odgovore imaju besplatan upis na JAZZ BALET [SHOWDANCE].tel.063/88-06-888 :wink:
u S.C. TAŠMAJDAN.Matilda:gde bre to
Važi samo za devojke0077:Dodro jer uručuješ te nagrade ili foliraš? :wink: Ja sam treći(kako to volim)Šta dobijam? 8)
0077:E baš ti hvala 8) Koju ćeš da mi pokloniš :wink: :wink:
ĐAVOLICU???Pa pokvariće me skroz :wink: Daj neku drugu,please :wink:tea b.:0077:E baš ti hvala 8) Koju ćeš da mi pokloniš :wink: :wink:![]()
:wink:0077:Ništa od nagraaade,PREVARAAA????
Samo se ti smeškaj,da znaš da sam ražočarat i uvređen ko ŠOIĆ,sremota bve,lažna nada.A tako sam hteo tu... nagradicu.Ma daj bve hoćeš?? 8)tea b.::wink:0077:Ništa od nagraaade,PREVARAAA????
O.K.Pošto onu nekulturnu ne računam, ti dobijaš besplatno učlanjenje.0077:Samo se ti smeškaj,da znaš da sam ražočarat i uvređen ko ŠOIĆ,sremota bve,lažna nada.A tako sam hteo tu... nagradicu.Ma daj bve hoćeš?? 8)tea b.::wink:0077:Ništa od nagraaade,PREVARAAA????
...uvek možeš doći da gledaš naše nastupetea b.:
OBAVEŠTENJEtea b.:Prvo dvoje koji odgovore imaju besplatan upis na JAZZ BALET [SHOWDANCE].tel.063/88-06-888 :wink:
Ovo nije ta vrsta plesa. Informiši se malo.jagodica:evo i ja se javljam ocu da pratim djoganija u plesu
tea b.:Ovo nije ta vrsta plesa. Informiši se malo.jagodica:evo i ja se javljam ocu da pratim djoganija u plesu
O.K. SHOWDANCE ili popularno nazvano SPEKTAKL PLESOVI su kombinacija različitih tehnika i vrste plesova koji podrazumevaju veštinu ritma, koncentracije, glume... Jazz balet je samo jedna od tehnika koje se koriste u okviru SHOWDANCE-a [spktakl plesa] i koji treba da dominira u koreografiji...Jako je lepo i interesantno i toplo ti preporučujem...jagodica:ajde ti nas sve informisi![]()
AAAAA pa ne može to tako,opet tražiš kandidate a nisi ispunila obećanje,hoću nagradicu svoju :wink: :wink:tea b.:O.K. SHOWDANCE ili popularno nazvano SPEKTAKL PLESOVI su kombinacija različitih tehnika i vrste plesova koji podrazumevaju veštinu ritma, koncentracije, glume... Jazz balet je samo jedna od tehnika koje se koriste u okviru SHOWDANCE-a [spktakl plesa] i koji treba da dominira u koreografiji...Jako je lepo i interesantno i toplo ti preporučujem...jagodica:ajde ti nas sve informisi![]()
![]()
![]()
![]()
0077:AAAAA pa ne može to tako,opet tražiš kandidate a nisi ispunila obećanje,hoću nagradicu svoju :wink: :wink:tea b.:O.K. SHOWDANCE ili popularno nazvano SPEKTAKL PLESOVI su kombinacija različitih tehnika i vrste plesova koji podrazumevaju veštinu ritma, koncentracije, glume... Jazz balet je samo jedna od tehnika koje se koriste u okviru SHOWDANCE-a [spktakl plesa] i koji treba da dominira u koreografiji...Jako je lepo i interesantno i toplo ti preporučujem...jagodica:ajde ti nas sve informisi![]()
![]()
![]()
![]()