Besplatni programi za astrologiju

nalence

Aktivan član
Poruka
1.918
Janus 5 je najbolji koji znam,iako nijesam u toku sa najnovijim dešavanjima.
Ipak,nijedan program nije ravan Morinusu.Mana mu je jedino to što je njemu ustanovljena greška u računu.Kad radiš predikcije kasni nekih par mjeseci.
Ne mora da je najnoviji bitno meni da vrsi poso i bude pregledan ,u smislu meni laksi za snalazenje ,ja sam ti malo smotana sto se tehnologije tice :fdlan: ,nismo na istim talasnim duzinama :mrgreen:, a i ja sam ti amater.

nalence

Aktivan član
Poruka
1.918
Kakvih desetak dana?

Astro.com je najbolji. Cak je bolji od nekih koji se placaju a i takve sam imala. Ako umes da ga koristis i ako uopste znas sta mozes na njemu.

Imaju i odlicnu bazu sa kartama koja je bolja od astrotheme.
Ma mislim na program taj neki kad skines on traje desetak dana pa posle moras opet da ga instaliras. Nije ni bitno.
Astro.com ima svasta njega koristim inace ,ali sam mislila nesto da mogu i bez neta.
Astrotherme karta uzas.Astroseek dodao jos svasta nesto i on nije los.

Nona2

Iskusan
Poruka
6.357
Ma mislim na program taj neki kad skines on traje desetak dana pa posle moras opet da ga instaliras. Nije ni bitno.
Astro.com ima svasta njega koristim inace ,ali sam mislila nesto da mogu i bez neta.
aha to mislis, ja sam imala solarfire, nije ni bio jeftin, medjutim nikad ga nisam koristila a i nije nesto

prenosilac por

Primećen član
Poruka
653
Astro.com ne može ni da se poredi sa astro-seek.Još uvijek kažu da imaš mogućnost da napraviš kartu
u tradicionalnom obliku ali i kad štikliraš opciju " transsaturns off" oni u toj "tradicionalnoj " karti imaju sva tri "transa".Dovoljno je vidjeti tu smijuriju da razumiješ da je to tranja od programa.

Lili Mr

Početnik
Poruka
4
Astro.com ne može ni da se poredi sa astro-seek.Još uvijek kažu da imaš mogućnost da napraviš kartu
u tradicionalnom obliku ali i kad štikliraš opciju " transsaturns off" oni u toj "tradicionalnoj " karti imaju sva tri "transa".Dovoljno je vidjeti tu smijuriju da razumiješ da je to tranja od programa.
Slazem se sa vama.Imam jedno pitanje. Kad se radi n.karta po TA ,da li gledamo isključivo kroz 'whole signs' li mozemo i kroz Placidus.Vidim da astro seek daje više opcija po tom pitanju da korisnik izabere.Ovo pitam iz razloga sto planete nisu u istim kućama ako ih uporedimo kroz oba sistema

prenosilac por

Primećen član
Poruka
653
Slazem se sa vama.Imam jedno pitanje. Kad se radi n.karta po TA ,da li gledamo isključivo kroz 'whole signs' li mozemo i kroz Placidus.Vidim da astro seek daje više opcija po tom pitanju da korisnik izabere.Ovo pitam iz razloga sto planete nisu u istim kućama ako ih uporedimo kroz oba sistema
Da,položaj planeta je drugačiji u jednom kvadrantnom sistemu kuća nego u drugom.To je pitanje ukusa i prakse nekog ko se bavi tim.Pa ipak,oni koji preferiraju tradicionalni pristup uzimaju u obzir i položaj planete u nekom znaku od Asc,što znači koriste sistem čitavog znaka,a s druge strane nekim kvadrantnim sistemom kuća tumače snagu planete u karti.Sve je do iskustva onog ko se bavi,kakve rezultate postiže u nekom sistemu.Razlog tome je što je astrologija vještina duha prvenstveno.Isti sistem u rukama dvojice ljudi neće dati iste rezultate jer dva duha u vještini tumačenja nemaju isti prilaz karti.

Lili Mr

Početnik
Poruka
4
Da,položaj planeta je drugačiji u jednom kvadrantnom sistemu kuća nego u drugom.To je pitanje ukusa i prakse nekog ko se bavi tim.Pa ipak,oni koji preferiraju tradicionalni pristup uzimaju u obzir i položaj planete u nekom znaku od Asc,što znači koriste sistem čitavog znaka,a s druge strane nekim kvadrantnim sistemom kuća tumače snagu planete u karti.Sve je do iskustva onog ko se bavi,kakve rezultate postiže u nekom sistemu.Razlog tome je što je astrologija vještina duha prvenstveno.Isti sistem u rukama dvojice ljudi neće dati iste rezultate jer dva duha u vještini tumačenja nemaju isti prilaz karti.
Malo komplikovano ali razumijem vašu poentu.U placidusu je moje So na kraju 10,pa se tumači u 11kući, a po TA je u 12.Mnogo širok dijapazon u tumačenju za amatera kao što sam ja.U svakom slučaju hvala na odgovoru.🤔

Lili Mr

Početnik
Poruka
4
Radite li sa,da izvinete,sa Uranom i Plutonom?

Ne navim se profesionalno astrologijom.Mada sam dosta informisana.Samo pokušavam da da sagledam sve benefite koje nose različite škole, s tim da mi najpotpunija djeluje TA.S tim da je meni i najkomplikovanija za shvatanje.Uranu i Pl ne pridajem vaznost, čak i kad su ucretani u kartu