Besplatni program za obradu pesama

Ivan xcv

Aktivan član
Poruka
1.028
Da li postoji neki besplatan program pomocu koga moze da se izbrise glas iz neke pesme...tj. da ide samo muzika...i naravno za ostalu obradu pesama.Posto se ne razumem u te programe, jedno pitanje...Da li je moguce dve pesme nekako sastaviti ali da ne prelaze odmah iz jedne u drugu nego kao neki mix da se napravi...ne znam da li me razumete:D

Da li postoji neki besplatan program pomocu koga moze da se izbrise glas iz neke pesme...tj. da ide samo muzika...i naravno za ostalu obradu pesama.Posto se ne razumem u te programe, jedno pitanje...Da li je moguce dve pesme nekako sastaviti ali da ne prelaze odmah iz jedne u drugu nego kao neki mix da se napravi...ne znam da li me razumete:D

Ovo sto ti trazis nema besplatno, potpisujem.

Iskreno, nisam uspeo nista da nadjem, ali hvala ti svejedno...a neki obican program za obradu muzike??

A sta podrazumevas pod obicnim programom za obradu muzike? Ja sam mikseve pravila u nekom DJ programu bio je free i jednostavan za rukovanje ubi me ako znam kako se zove (da l' DJ VIRTUAL ili tako nesto),seticu se pa cu ti nahnadno dopisati, ali je program bas amaterski. A tema je za podforum multimedija! Bolje da moderatori prebace mislim da ce tamo biti vise ljudi koji ce znati da ti daju konkretan odgovor.

Back