Besplatan ZoneAlarm Anti-Spyware - samo danas...

dr_Bora

Aktivan član
Poruka
1.248
Besplatna godišnja licenca za ZA Anti-Spyware je dostupna danas između 07 - 17 h (PST), tj. između 16 - 02 h (CET).

Za besplatnu licencu se moguće prijaviti na sledećem linku:

http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html

Nakon izvršene prijave, dobije sa mail sa registracionim ključem i download link.

Btw, možda sam pogrešio pri preračunavanju vremena, stoga onaj ko je zainteresovan nek' požuri... :mrgreen:

Izgleda da niko jos nije instalisao ovo:

Ja korisitim "Full license version" ZA Pro with Web Filtering 4.5.538.001
Kas sam na jednoj masini pokusao da instalisem ZA Anti-Spyware, pre instalacije sam dobio obavestenje da ce mi instalacija ovoga zapravo izvrsiti "downgrade" postojece ZA instalacije i nudi mi opciju da prekinem instalaciju, sto sam sa zahvalnoscu prihvatio.

O cemu se radi ovde? Yebes poklon koji ce da mi "downgraduje" postojecu verziju ZA

Ili sam ja tu nesto propustio?

Ja sam ga skinuo ali ga nisam instalirao , razlog je veoma jednostavan imam uključenog Avasta i uključen Tea Timer od Spyboat search and destroy-a koji me pita za dozvolu za bilo kakvu promenu unutar registrija tako da apsolutno ništa ne može da se samoinstalira bez mog odobrenja , i naravno tu je windowsov firewal i ja zasada mislim da mi je to dovoljno od zaštite, ali sam ga ipak skinuo zlu ne trebalo.

Back