BESPLATAN INTERNET NOVO!

Ovo je meni preporucio drug , ovo je promotivna kampanja koja traje 4 meseca ,ne placa se na kraju meseca ja ga vec koristim oko 2 meseca svako ko pocne da ga koristi ima svoja 4 meseca besplatno kasnije je to standarna cena modema (ukoliko zelite i dalje da kotistite ovog provajdera...
Koliko sam ja cula ima neko ogranicenje tipa broja korisnika tako da ako budete brzi ...

:)
Za koju godinu nadam se da ce i adsl biti besplatan (kao recimo u SAD)

Kod nas da bude besplatan adsl:rotf::hahaha::rotf:,mora da se salis,ni u najludjim snovima,pa da ima pravde i da ovom zemljom rukovode pametni ljudi dialup korisnici prvi ne bi placali,koliko ono bese 54kb/s,nije mi dobro kad se setim tih brzina. Neka oni pospese infrastrukturu,koliko hiljada samo u Beogradu ima pulsne centrale,dvojnika,kada sve to lepo srede onda cemo pricati o brzinama od 8Mb/s,16Mb/s,u inostranstvu njihovih 8Mb kostaju ko mojih 1Mb, cene su nam ko u Plazi a usluga kao u javnom toaletu.

Sinoc su mi po 100 put ugasili net na pola sata,pa je proradio,pa opet nije,i tako su me naterali u krevet :dash:

Taj ko se konektuje na 042 bolje neka poveze mobilni telefon sa kompom,barem ce mu puci veza kad slisti sav kredit ovako kad vam stigne racun :eek:,ni brankov most vas nece spasiti

Moze da bude koliko god hoce besplatan telefonski net... ali to je beskorisno danas. To je samo ako nema kabla ili adsl-a, pa da se prikrpi tih par minuta ili sati, ako je nesto hitno.

Kabl i adsl nisu vise retkost, pa cak ni kod nas.

Opet se neko setio da izvuce pare od korisnika, mi jos ne znamo kakve sve seme postoje. A ko koristi dial-up bolje da se upuca. Pricao mi je drug da je on 1988. godine postavljao opticki kabal u Hrvatskoj, takav kabal se planira da dodje i u moj grad za koji mesec. I moram jos nesto da vam kazem postoji provajder mislim da je okolina uzica radi se o bezicnom internetu 100 kbps 1000 dinara kada sam video samo sto se nisam slogirao i jos ga nazivaju internet auto put i neka zena reklamira uz reci "e to vam je 100 kbps obican vam je ispod 56 kbps" kameno doba.

U Srbiji prema svim statistikama (proverite na googlu) cak 70% internet korisnika koristi Dial up konekciju.Srbija imak spada u manje razvijene zemlje pa i po pitanju pristupa internetu.

Pa... ali napraviti poredjenje... Ja imam kablovski net... A imam i dial up, a ima i cale svoj dial up.
Po tome, ovde je 33% kabla i 67% dialupa - ali telefon koristimo jednom u 15 dana, cisto da se nalog ne ugasi ili ako su radovi na kablu. U ostalih 99,99% slucajeva koristimo kablovski net.

Back