Бесплатан градски превоз у БГ важи ли за све?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
43.731
Стигне се из Сомбора преко Новог Сада или из Врања преко Ниша и како онда,
шта се стварно променило осим што нема карти?
Како изгледа и шта се дешава на терену,може ли неки пренос стања и ако се не плаћа као до сад ко то плаћа и на који начин зна ли се?
Апликација за наплату карти је нестала од пре два дана,што значи да је то заживело а како функционише,имате ли нешто да напишете?
Обично једно пише а пракса колико то прати питање је,тему постављам информативно јер није најјасније објашњено о чему се ради,да ли важи за оне са пребивалиштем у БГ,адресом привременом на деведесет дана или за све.

Ništa u životu nije besplatno, samo je pitanje ko će ovo da plati, da li samo stanovnici Beograda ili cele Srbije?
ovo je u stvari pokazatelj da ljudi ne trebaju nista da placaju.

u novom sadu recimo redovno placaju i prevoz se placa
u beogradu skoro niko nije placao i ukapirali su da im je bolje da jos malo dodaju koliko ce manje primati jer je priliv od naplate karata bio mizeran i da naprave socijalnu meru i reklamu za sebe.

u beogradu skoro niko nije placao i ukapirali su da im je bolje da jos malo dodaju koliko ce manje primati jer je priliv od naplate karata bio mizeran i da naprave socijalnu meru i reklamu za sebe.
A zašto se kod vas nije plaćala karta? Beograđanima je to ispod časti ili šta?

Ništa u životu nije besplatno, samo je pitanje ko će ovo da plati, da li samo stanovnici Beograda ili cele Srbije?

Danas sam dobila mejl od Infostana. Poskupela je voda i poskupelo je sakupljanje i transport komadnog otpada ( da li to plaćamo JKP Gradska čistoća ili onoj francuskoj firmi, ne znam ).

Ne znam da li će se povećati i porez na imovinu..videću kad dođe ( isto mejlom ).

Niko nije plaćao ni BusPlusu. Retko, baš retko sam viđala da neko prinosi karticu onom validatoru u autobusima i ostalom prevozu.

Mislim da se karta za prevoz redovno plaćala u periodu kada sam ja bila dete. Sećam se da je bilo konduktera u svim vozilima javnog prevoza. Sedeli su, koliko se sećam ili kod prednjih ili kod zadnjih vrata i svi su morali da im priđu i kupe kartu kod njih.

Da li u Novom Sadu još uvek imate konduktere u autobusima ili se sada karta plaća kod vozača?

Danas sam dobila mejl od Infostana. Poskupela je voda i poskupelo je sakupljanje i transport komadnog otpada ( da li to plaćamo JKP Gradska čistoća ili onoj francuskoj firmi, ne znam ).

Ne znam da li će se povećati i porez na imovinu..videću kad dođe ( isto mejlom ).

Niko nije plaćao ni BusPlusu. Retko, baš retko sam viđala da neko prinosi karticu onom validatoru u autobusima i ostalom prevozu.

Mislim da se karta za prevoz redovno plaćala u periodu kada sam ja bila dete. Sećam se da je bilo konduktera u svim vozilima javnog prevoza. Sedeli su, koliko se sećam ili kod prednjih ili kod zadnjih vrata i svi su morali da im priđu i kupe kartu kod njih.

Da li u Novom Sadu još uvek imate konduktere u autobusima ili se sada karta plaća kod vozača?
Konduktera odavno nema, već više od 30 godina, ali ulazi se samo kod vozača i plaća karta ili elektronski na aparatu.
Nije tema, ali kad si već pomenula ovde su već objavili da će biti povećan porez na imovinu, tako da će to verovatno biti i kod vas.

A zašto se kod vas nije plaćala karta? Beograđanima je to ispod časti ili šta?
duga prica a naravno da ima veze sa politikom.

prodaja karata je bila preko 80% ovo je pouzdan podatak direktno iz gsp-a
i onda je djilas nanjusio pare i napravio bus plus kojim je digao cene karata i ljudi su prestali da placaju
onda je vucic rekao da se ne placa busplus jer je to pljacka i onda i ono malo sto ih je placalo je prestalo da placa.

posle kad je dosao na vlast vucic je probao da nagovori ljude da placaju karte ali vec je bilo gotovo, ljudi su prosto odlucili da ne placaju busplus.

A što vam znači ono: "sakupljanje i transport komunalnog otpada po m2"? Valjda treba pisati po m3 ili u litrama. To je nekakva greška ili? 🤔

duga prica a naravno da ima veze sa politikom.

prodaja karata je bila preko 80% ovo je pouzdan podatak direktno iz gsp-a
i onda je djilas nanjusio pare i napravio bus plus kojim je digao cene karata i ljudi su prestali da placaju
onda je vucic rekao da se ne placa busplus jer je to pljacka i onda i ono malo sto ih je placalo je prestalo da placa.

posle kad je dosao na vlast vucic je probao da nagovori ljude da placaju karte ali vec je bilo gotovo, ljudi su prosto odlucili da ne placaju busplus.
Znači busplus više ne postoji?

Back