KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.792
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KiZo:I ti ovo nazivas modernim??? Neko se dobro ogrebao ovde bre.Sve je lose, al kad rekose da je sa americkim motorom sve sa drvenim propelerom[hehe zvacemo je mosquito!!] izgleda stvarno pateticno.Eto kako se uvaljuje stara oprema zemljama....Za tolike pare i JA bih napravio nesto bolje sigurno
http://img204.imageshack.us/my.php?image=d6ue.jpg
To je tacno da je razvoj poceo jos u SFRJ i bez mnogo novca.Takav nesto manje savremen model su napravila dva momka jos 1988 iz cistog hobija dok su bilio na odsženju vojnog roka .Trebalo je 20 godina,gomila" sranja" da prodje preko ove nase zamlje pa da se ozbilno neko pozabavi i time ,dok u svetu to ide li ide.Ma imamo mi dovoljno pilota da mogu da nam ginu tek teko.Samo tamo neki glupi inostranci cuvaju svoje glave u ulazu u zlatne ruke i umove.A sad kukamo kako nemamo para.Ma nemamo mi da izvinete nistaivan24:Takva bpl je bila u razvoju još u vreme sfrj.
Sada su je malo našminkali pa pokušavaju opet,rekao bih da je nešto modernija oprema u nju ugradjena.
Vojska bi trebalo da ima takve letelice ali kad će ih imati ......
na zalost u pravu si da nije izgledala nesto ovakorajlovac88:To je tacno da je razvoj poceo jos u SFRJ i bez mnogo novca.Takav nesto manje savremen model su napravila dva momka jos 1988 iz cistog hobija dok su bilio na odsženju vojnog roka .Trebalo je 20 godina,gomila" sranja" da prodje preko ove nase zamlje pa da se ozbilno neko pozabavi i time ,dok u svetu to ide li ide.Ma imamo mi dovoljno pilota da mogu da nam ginu tek teko.Samo tamo neki glupi inostranci cuvaju svoje glave u ulazu u zlatne ruke i umove.A sad kukamo kako nemamo para.Ma nemamo mi da izvinete nista