Agafja
Elita
- Poruka
- 21.827
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće da razumiju.
Nisu ravnozemljaški klošari u USA slučajno upali u Capitol nego zato jer ih je netko poticao na nasilje.
A sad se iščuđavaju nad činjenicom da te pandur hapsi zbog FB komentara. Pridržavanje zakona je odjednom postalo neprihvatljivo ponašanje
Tebi je savršeno prihvatljivo da putem društvenih mreža pozivaš na ubojstvo npr. predsjednika. Ili patrijatha, ili bilo koga trećeg?Verbalni delikt je uvek bio simbol diktatorskih režima i ne možeš ga upakovati u demokratske oblande ma koliko da se trudiš.
Ipak, meni je drago što su se određeni zapadni režimi ogolili i posegli za takvim rešenjima, represija zbog stavova koji se ne sviđaju vlasti i zabrana izražavanja mišljenja, divno i vrlo licemerno
Tebi je savršeno prihvatljivo da putem društvenih mreža pozivaš na ubojstvo npr. predsjednika. Ili patrijatha, ili bilo koga trećeg?
Ništa nisi napravio, samo si rekao / napisao.
Verbalni delikt, jel tako.
Ne, nego ti kenjaš i fantaziraš o tome da se u Britaniji hapsi zbog toga što si nekome nešto ružno rekao, 50 godina nakon što su Pistolsi napisali "God save the Queen, The fascist regime".Jaoooo kenjaš ko Vučić, šta će ti to
Samo on svaku izjavu i svaki tvit tumači kao napad na njega lično
Zna se šta ima elemente poziva na terorizam i nasilje i to je sankcionisano zakonima u svakoj normalnoj državi.
Ovde se radi o pokušajima države da drži pod kontrolom društvene mreže i sankcioniše sve što joj ne odgovara.
Kada to radi Putin, Lukašenko, Erdogan ili neko sličan onda je lako, to su diktatori. Međutim kada onaj engleski mrsomud uradi isto onda se polomimo da dokažemo da je demokrata "do jaja". U suštini je blizu, nije baš demokrata do jaja, više je demokrata do q.rca ali to su nijanse, sve to ide u istom paketu.
О томе и причамо, да данас то напишу заглавили би робијуNe, nego ti kenjaš i fantaziraš o tome da se u Britaniji hapsi zbog toga što si nekome nešto ružno rekao, 50 godina nakon što su Pistolsi napisali "God save the Queen, The fascist regime".
Duhovito.
Isto radi Plenković u HR. Zatvorio je Markov trg zbog "terorizma" na njega.Jaoooo kenjaš ko Vučić, šta će ti to
Samo on svaku izjavu i svaki tvit tumači kao napad na njega lično
Zna se šta ima elemente poziva na terorizam i nasilje i to je sankcionisano zakonima u svakoj normalnoj državi.
Ovde se radi o pokušajima države da drži pod kontrolom društvene mreže i sankcioniše sve što joj ne odgovara.
Kada to radi Putin, Lukašenko, Erdogan ili neko sličan onda je lako, to su diktatori. Međutim kada onaj engleski mrsomud uradi isto onda se polomimo da dokažemo da je demokrata "do jaja". U suštini je blizu, nije baš demokrata do jaja, više je demokrata do q.rca ali to su nijanse, sve to ide u istom paketu.
Ne bi, malo lažeš.О томе и причамо, да данас то напишу заглавили би робију
Ne bi, malo lažeš.
Šalim se, puno lažeš.
Sasvim je dovoljno što te niko ne sme zaposliti a i pravo na zdravstvenu pomoć ne možeš da ostvarišО томе и причамо, да данас то напишу заглавили би робију
Letim za 30 evrića Ryanairom, besplatan mi je roaming. Ti za početak istovariš 400 evrića za vizu i još toliko za roaming.Jel si još u Englesku?
Ni jednu Google fotku da nam pejstuješ...
Cccc....
pa cekaj znas da su fasisticki rezim, jer oni su to napisali pre pola vekaNe, nego ti kenjaš i fantaziraš o tome da se u Britaniji hapsi zbog toga što si nekome nešto ružno rekao, 50 godina nakon što su Pistolsi napisali "God save the Queen, The fascist regime".
Duhovito.
Oper nisi popio litijpa cekaj znas da su fasisticki rezim, jer oni su to napisali pre pola veka
koji ti je argumant i oni su malo lagali, a ne salis se, mnogo?> piskaras gluposti samo, nemas argumente, sam sebe pokopas, i onda se mangupiras pred ovima koji su u vucicevom oboru, trebaju im vize... eto meni ne trebaju
engleska? najverovatnije piskara iz svog malog sela Donje LjubisJel si još u Englesku?
Ni jednu Google fotku da nam pejstuješ...
Cccc....
hapsi se zbog fb statusa, zbog sherovanja snimaka sa "protesta" koji ne odgovara rezimu.da se u Britaniji hapsi zbog toga što si nekome nešto ružno rekao
Данас то не би могли ни да напишу ни да објаве, пре тога би их појео мрак. Наравно, демократски мракNe bi, malo lažeš.
Šalim se, puno lažeš.
Ne bi u London išla da mi plate po danu 500 € boravak tamo, a ne da svojevoljno idem.Letim za 30 evrića Ryanairom, besplatan mi je roaming. Ti za početak istovariš 400 evrića za vizu i još toliko za roaming.
Kme?
Kme.
Ako pitaš koja je razlika živjeti u Civilizaciji ili izvan nje.
Pa evo jel ovu Kate drže u podrumu jer se drznula imat ljubavnika. Njega su jasno smaknuli. Nesreća u lovu.Данас то не би могли ни да напишу ни да објаве, пре тога би их појео мрак. Наравно, демократски мрак
Tvoj izbor, tako i ja u okupiranu Rusiju ne bi za sve pare svijetaNe bi u London išla da mi plate po danu 500 € boravak tamo, a ne da svojevoljno idem.
to bi bio kulturni sok za tebeNe bi u London išla da mi plate po danu 500 € boravak tamo, a ne da svojevoljno idem.
Ne lupetati.Pa evo jel ovu Kate drže u podrumu jer se drznula imat ljubavnika. Njega su jasno smaknuli. Nesreća u lovu.