kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 42.429
LogikaАко су дозволили да им премијери и министри буду неенглези, шта су очекивали?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LogikaАко су дозволили да им премијери и министри буду неенглези, шта су очекивали?
Dule kontrolisi se!Ево ко прави сукобе по Енглеској :
Они су и довезли мигранте. Али баш ме брига, Енглези су били главни спонзори ционизма, сада нека беру плодове тога.
А и увек су били против нас Срба.
Samo rke krke!Postoji mnogo razloga sto Srbima treba da prija sto se desava u Engleskoj.
Sto bi narod rekao "Udario Djavo na Djavola".
Samo nek trajeNadajmo se da neće tako brzo.
Od kad su ostrvo nakezdom počeli naseljavali hrvati (ulaskom u EU) i migranti od rata u siriji, ode sve u vrazju materLondon je prije 60 godina bio poželjna destinacija.
-------> otvoriti temu pa se baviti mojim likom i djelomA Zasto lazes?
Ne troluj. Lepo te pitam zasto iznosiš i u ovoj temi laži???-------> otvoriti temu pa se baviti mojim likom i djelom
Zlo došlo na zlo.Od kad su ostrvo nakezdom počeli naseljavali hrvati (ulaskom u EU) i migranti od rata u siriji, ode sve u vrazju mater
Zllo došlo, šta očekivati osim zlo?
Koje laži neozbiljni dječače?Ne troluj. Lepo te pitam zasto iznosiš i u ovoj temi laži???
To da si u londonu... Pre mesec nepun si pričao kako neki tvoj kolega tamo u hr srbin ima i nešto oko njega... Sad si odjednom u londonu...Koje laži neozbiljni dječače?
Imaš jedno prijevozno sredstvo, zove se avion. I mi iz Civilizacije ne plaćamo roaming iako Britanija nije u EU. Ti za početak pripremi 400 evrića za vizu + sigurnosne provjere koje nećeš proći. Još neko pitanje? Veličina patke? Samo pitaj.To da si u londonu... Pre mesec nepun si pričao kako neki tvoj kolega tamo u hr srbin ima i nešto oko njega... Sad si odjednom u londonu...
Da ne pominjemo kako si pričao da su hrvat, te si odjednom srbin u hr...
Eto otkud sad i u Engleskoj odjednom...
Otvori temu "Fasciniran sam Ftrajlerom" pa tamo nastavi, ne spamaj temu
Да, зашто лажеш??A Zasto lazes?
Шта сам нетачно рекао?Dule kontrolisi se!
treba razmisliti zasto je Rotschild pokrenuo "rat" i u svojoj "domovini" ?ауторска тема
Гледам ове расне немире на улицама Енглеске и више нико не може да спори да је ово више од неке уличне туче са мигрантима , него да имамо живи пример једног новог расног рата и то у главном леглу либералне демократије .
У земљи која је последњих стотину година , али и раније својом политиком колонизације на тло довела милионе људи , али милионе који су се ту населили и остали изопштени због немогућности асимилације ..Имамо неколико генерација које апсултно нису и не желе да буду део домородског становништва и због тога имамо овај расни рат .
Видимо крваве главе, видимо линч и видимо мржњу , осетимо мржњу док гледамо снимке које круже друштвеним мрежама .
Данас су кренули и мигранти , тј не само мигранти , него сви потомци миграната да организују своје нападе на Енглезе , видимо да иду у капуљачама , са црним маскама и да бију , да бију сваког ко није мигрантског порекла ..Овде више није питање рата мигрант домородац , овде је питање црн или бео .
расни рат и то у Енглеској .
Da.Šta fali? Ljudi do sada još nisu propustili priliku da podstaknu nemire, gde god su mogli, nek uživaju u sopstvenom receptu.
Mediji prenose "uglavnom mirne demonstracije" a ono najgori neredi i looting prodavnica.Baš sam jučer pročitao da premijer ili tko već prijeti odmazdom, a kada tamnoputi muslimanluk orgija redovito se molećlivo čuje - čekajte, stanite, polako, dogovorit ćemo se.
Pa bice rata ali ce opet ovi domaci pobjediti, mislim bice tamniji kao mi sa juga ali sta je tu jeНајебала је цела ЕУ, Европа.. Поготово Шведска и Француска уз Енглеску. Неће ни Балкан остати поштеђен. Биће рата.
digital ID ... to su sada krenuli da propagiraju, ali se uvede digitalni ID onda necu migranti moci da funkcionisu i opstanu ilegalno u tim drzavama. Posle ce zbog tih muslimana imati opravdanje da krenu i na Iran. Ne mislim da je narod na zapadu bas toliko glup. Vec su procitani u Americi, a to ce se desiti i u ostalim drzavama.treba razmisliti zasto je Rotschild pokrenuo "rat" i u svojoj "domovini" ?
Dali je u pitanju mantra "sveopsti globalni haos" ..............pre plebiscita planete o njegovom ustolicenju za apsolutnog i jedinog vladara ove planete ?
Gde je lepa sreća da ih ima više ?Dok se sendvičari raduju njihov vođa doprema migrante u Srbiju punom parom.
Нико није толико глуп да крене још и на Иран. Може неки кретен да пошаље дрончић или бомбичуљак, који ће многоструко да се врати, али земља је буквално неосвојива због своје конфигурације и све јаче војске. Њима и не треба нуклеарно оружје да би рацбуцали свакога ко их пипне.digital ID ... to su sada krenuli da propagiraju, ali se uvede digitalni ID onda necu migranti moci da funkcionisu i opstanu ilegalno u tim drzavama. Posle ce zbog tih muslimana imati opravdanje da krenu i na Iran. Ne mislim da je narod na zapadu bas toliko glup. Vec su procitani u Americi, a to ce se desiti i u ostalim drzavama.
Шведска је буре барута.Мислим да ће Норвежани први да устану после Енглеза