Бескућништво је рекордно високо у САД

Некретнине су свуда право богатство, већина не може да их поседује већ морају да плаћају кирију а она чини велики део плате. Тамо је и срамота имати неке године а живети са родитељима, што значи да то није опција за разлику од вечег дела света где је то нормално. У Америци су јако несигурна радна места а многе Американце дели само једна-две плате од бескућништва, тако да ништа не чуди толики број бескућника. То су чари капитализма, ко се не снађе у том хаотичном систему где треба пуно сналажљивости и среће, тај остаје на улици.
Ne slažem se baš, ali dobro...
Liberalni kapitalizam je nešto najbolje u istoriji.
 
U Rusiji i drugim diktatorskim državama to ne može da se vidi zbog državne medijske cenzure. Sad, ko je naivan, misliće kako oni nemaju probleme a ustvari sve guraju pod tepih.
Možda i nekih problema imaju ali u poredjenju sa ovom pamdemijom klošarstva u merici, RF je država blagostanja.
Dobro, milijardera u merici možda ima više ... ali i klošara ... na kvadrat
 
Породице са децом забележиле су највећи раст ове године, утврдило је Одељење за становање и урбани развој Годишњи број Американаца бескућника достигао је 653.104 у јануару, што је највећи забележени број од када је агенција успоставила свој тренутни систем за пребројавање ненастањених у 2007. Бројка представља повећање од 12% у односу на прошлу годину.
https://www.rt.com/news/589189-us-homelessness-record-costs-evictions/
Лепа вест, што горе САД то боље за народ у свету који је под ропством САД и ЕУ.
to je manje nego što ima beskućnika u kini.
Kina se suočava sa ogromnom krizom. Zato su i potpisali obećanje americi da neće u sledećih 10 godina napasti tajvan, a zauzvrat da amerika poboljša svoje ekonomske odnose sa kinom
 

Back
Top