Beskućniku dali ostatke pice, ono što se zatim desilo izmamiće vam suze na oči!

OvajOnaj

Elita
Poruka
15.848
Od običnih ljudi nisu tražili mnogo, samo parče pice kako bi utolili glad, ali nisu oni ostali tvrdog srca, a šta je uradio skitnica

beskucnik-pica-foto-printskrin-1414320064-584426.jpg

Grupa mladića napravila je scijalni eksperiment kojim su hteli da pokažu u kom pravcu je krenuo čovek i njihova humana strana. Hteli su da ispitaju da li ljudi u današnjem materijalnom svetu spremni da podele svoju hranu sa onima koji nemaju šta da jedu i gladni su.
Od običnih ljudi nisu tražili mnogo, ni pare, ni odeću, samo parče pice kako bi utolili glad. Reakcija tih ljudi uvek je bila ista - niko nije hteo da podeli hranu sa njima.
Onda su došli do beskućnika i dali mu ostatke svoje pice koju nisu mogli da pojedu. Posle 20 minuta došao je do njega mladić koji je mu je rekao da je mnogo gladan i tražio jedan komad pice od njega.
Njegova reakcija će vas ostaviti bez reči...

Za dobro delo nije potreban novac, vec cista dusa!

Pre par godina ovde gde ja zivim na samim vratima velike drzavne bolnice je umrla zena...

To niko nije ni primetio dok tri dana nakon smrti nije pocela da smrdi i da crvi izlaze iz nje...

Tek tada su primetili da je mrtva. Bila je unutra da trazi pomoc, ali niko je za nista nije tretirao...

A ona sela pred vrata bolnice i - umrla....

To su vam gospodo KISELI PLODOVI KAPITALIZMA:

Lep gest na kraju prema beskucniku .....

Ali sam experimet je malo izmanipulisan da se dobije ovaj - zeljeni rezultat.

Kako bi vi reagovali da jedete svoje parce pice na stanici,
ovaj - okupan, obrijan, decko, koji super izgleda, super je obucen , i ima zracenje jedne srecne,zadovoljne i zbrinute osobe..
vam pridje i pita da vi vasu picu podelite s njim.

1. Rezultat bi bio drugaciji da su i oni imali celu veliku picu , sa mnogo parcica

2. Da im je prisao pravi beskucnik, prljav i u ritama , za koga je ocigledno da nema :aha:

Lep gest na kraju prema beskucniku .....

Ali sam experimet je malo izmanipulisan da se dobije ovaj - zeljeni rezultat.

Kako bi vi reagovali da jedete svoje parce pice na stanici,
ovaj - okupan, obrijan, decko, koji super izgleda, super je obucen , i ima zracenje jedne srecne,zadovoljne i zbrinute osobe..
vam pridje i pita da vi vasu picu podelite s njim.

1. Rezultat bi bio drugaciji da su i oni imali celu veliku picu , sa mnogo parcica

2. Da im je prisao pravi beskucnik, prljav i u ritama , za koga je ocigledno da nema :aha:

Gest beskucnika je odraz ljudske velicine
Obrati paznju na beskucnika i njegovu reakciju... ostalo je vise-manje nebitno.

Gest beskucnika je odraz ljudske velicine
Obrati paznju na beskucnika i njegovu reakciju... ostalo je vise-manje nebitno.

Naravno, kapiram.....

Ali postoji jedan experiment.

Studenti teologije , u bolnici.
I bolesna osoba u hodniku lezi na podu, nesto je boli ( ili slicno, neka situacija, osobi je potrebna pomoc)
I kao - ni jedan student teologije se nije sageo da pomogne toj osobi.

Rec je o izmanipulisanom experimentu.

Vecina bi pomogla osobi na ulici, ali ako je u bolnici, svako bi reagovao tako - da nece da se mesa u rad medicinskog osoblja koje je tu :roll:

Ali, hvala na video-u.. i ja sam se rasplakala malo :)) :zag:

Pre par godina ovde gde ja zivim na samim vratima velike drzavne bolnice je umrla zena...

To niko nije ni primetio dok tri dana nakon smrti nije pocela da smrdi i da crvi izlaze iz nje...

Tek tada su primetili da je mrtva. Bila je unutra da trazi pomoc, ali niko je za nista nije tretirao...

A ona sela pred vrata bolnice i - umrla....

To su vam gospodo KISELI PLODOVI KAPITALIZMA:

Aj se ti mustro odluči dal si za kapitalizam il za komunizam.

Back