bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Zato što je on Bog, što znači savršen. A savršen um savršeno uviđa i suštinu svih stvari.
E bas ce Bog da se bavi nama...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je on Bog, što znači savršen. A savršen um savršeno uviđa i suštinu svih stvari.
I gde je razlika,nemate sobarica sa lokala u dovoljnom broju pa uvozite radnu snagu? To je razlog da lokalke traze vecu plate za isti posao kao i sezonke iz kontigenta ? Kada budes imao privatan posao pametuj,do tada setnja
Sa šahovnicom slobodno možeš da prošetaš Beogradom ili Nišom. Problem je jedino ako naletiš na tzv. navijače.
Ako doista tako vjeruješ, odjeni dres hrvatske nogometne reprezentacije, prošetaj Terazijama i stavi selfie na ovu temu. Pa da vidimo kako ćeš proći.
to j eprdez ustase...
nece srpkinje da idu u ustasku sprciju svaka se gadi...
ako bi neke i posle to su katolkinje, madjarica poneka slovakinja ...
srpkinja kod ustasadije nece ici vec je ovo lupetanja ustase...
nabijem ti sve na ovaj pravoslavni ....
Meni je osobno lani žena koja prodaje fast food na početku Terazija rekla da ovo ljeto ide radit na Pag. Žena je Srpkinja. I rekla mi je da poznaje više žena iz Srbije koje će uraditi isto, kao i da zna one koje će već treću sezonu ići raditi na Jadran. Kaže da se raspitala i da joj svi kažu da je sigurno doći kao Srbin na Jadran i raditi, što je i normalno. Nije tajna da je svakog ljeta gomila Srba na Jadranu. Nitko više ni ne obraća pažnju na BG i NS tablice, kojih je najviše iz Srbije.
i treba da budu besni, hrvatice su daleeko seksipilnije od srpkinja
a i bolje u svakom drugom smislu
Meni je osobno lani žena koja prodaje fast food na početku Terazija rekla da ovo ljeto ide radit na Pag. Žena je Srpkinja. I rekla mi je da poznaje više žena iz Srbije koje će uraditi isto, kao i da zna one koje će već treću sezonu ići raditi na Jadran. Kaže da se raspitala i da joj svi kažu da je sigurno doći kao Srbin na Jadran i raditi, što je i normalno. Nije tajna da je svakog ljeta gomila Srba na Jadranu. Nitko više ni ne obraća pažnju na BG i NS tablice, kojih je najviše iz Srbije.
BG i NS tablice su na Hr Jadranu rijetkost. Bio dole 20tak dana od Orebića do Vele Luke i sve vidio. Ljudi koji češće borave od mene po Hrvatskoj kažu da rijetko viđaju srbijanske tablice.
Nisu uopće rijetke. Mnoštvo ih je svakog ljeta. Vidim ih posvuda na obali.
Ako je ti ne vidis razliku onda nemamo o cemu pricati..
Radi se o o sobaricama za vrijeme turističke sezone, dakle najniže place..
Kada budes imao kognitivne sposobnosti onda cemo nastaviti.
opet pametujes ? Sta da dodju zene iz unutrasnjosti Hrvatske Hrvatice,hoce li im biti obezbedjen smestaj u toku sezone ili ce spavati na plazi ,i da i ce i onda lokalke traziti vecu placu jer se Hrvaticama iz Vinkovaca obezbedjuje smestaj ? Smesan si
BG i NS tablice su na Hr Jadranu rijetkost. Bio dole 20tak dana od Orebića do Vele Luke i sve vidio. Ljudi koji češće borave od mene po Hrvatskoj kažu da rijetko viđaju srbijanske tablice.
Kakve ovo veze ima sa bilo cime??
izuzev sa temom,nikakve
Njoj je, kako je objasnila, "pukao film" jer će one da rade za istu platu, a plus će im biti obezbeđen i smeštaj.
Poante je da naslov ne odgovara sadržaju.
Srpkinje ce raditi ako im se isplati ( koliko čujem neke već rade) , nitko nije ljut na njih zato sto su Srpkinje.
Tko zeli raditi u RH može i zaraditi..
Zasto vlasnici hotela ne zele dizati place sobaricama??
Kaze se kod nas "ko ne plati kurvu, plati likara" ...
Problem nedostatka radna snage se povlaci po komunjarskom sistemu na zli kapitalizam,bas kao sto ti sam ovde navodis.Sedi, jedanJedina glupost je tvoj zaključak. Normalno je da ljudi traže veće plaće a gazde ucjenjuju sa radnom snagom iz inozemstva. Već viđeni u kapitalizma.
Treba dignuti ponudu na veću nivo i ne težiti ka masovnom turizmu.
poenta je da ti i ja nismo pricali o naslovu nego o konkretnom slucaju
Problem nedostatka radna snage se povlaci po komunjarskom sistemu na zli kapitalizam,bas kao sto ti sam ovde navodis.Sedi, jedan
Ti ili si glup ili ti smrde noge??
Konkretni slučaj je ono o cemu ja pisem..
Nema bijesa i nema mržnje prema sobaricama iz Srbije, zene traze svoja prava.
Srpski mediji i zatucana masa moze iz RH provariti pricu koja je na rubu incidenta ili ekcesa.
Glup sam zato sto ti poklanjam paznju.Citiram ti sta je izjavila zena u novinskom clanku, boldujem taj deo da i ti nesto ukapiras,ali po tvom starom dobrom obicaju prebacujes pricu .Naslov nebitan, jer mi nismo ni pricali o naslovu.I ne kazes se poanta some nego poenta
Mada i naslov nije pogresan jer ocigledno Hrvaticama smeta da dolaze zene iz Srbije i rade za istu satnicu,mada one to naravno negiraju.Cim neko izjavi "Ne smetaju nam,ali one rade za istu satnicu kao i mi ,i jos im je placen smestaj" ipak tu nesto smrdi .
Imam tri hrvata u preduzece ,malo li je ?Ti si jedan prekrasan srpski kapitalista, imas svoje radnike kojima dajes place skoro svaki mjesec..
Čovjek koji zna znanje i upućen je u tajne ekonomije, poljoprivrede i rudarstva..
Ti si vjerna citalacka publika Kurira i Informera...