Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 193.829
Bernar Kušner je sa oprezom ofgovorio na pitanje šta misli o Hašimu Tačiju.
"Nemojte pogrešno da me razumete. Ja ne iznosim sud o gospodinu Tačiju. Ja govorim o izveštaju. Gospodin Tači je trenutno premijer Kosova, i komunicira sa predsednikom Tadićem. Obojicu ih poštujem. Pregovori su veoma značajni. I to je ono do čega je meni stalo; da se dođe do mira u regionu u koji smo mi iz međunarodne zajednice puno investirali, ne samo novca nego i ljudi".
..........
Berna Kušner je do pre nekoliko nedelja bio ministar inostranih poslova Francuske. On ne veruje da će zapadnim liderima, zbog izveštaja Dika Martija, ubuduće neprijatno da se sreću sa Hašimom Tačijem.
"Apsolutno ne. To nije prepreka. I predsednik Tadić je rekao da je spreman da se sretne sa gospodinom Tačijem sve dok ove optužbe ne budu dokazane. I hvala mu zbog toga", kaže Kušner.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=12&dd=17&nav_category=640&nav_id=480140
Eto sta smo docekali! Da Bernar Kusner stari srprski neprijatelj i zlotvor se brani od optuzbi da je podrzavao zlikovca Hasima Tacija , izjavom Borisa Tadica ! Jer kaze Kusner, cim je predsednik Srbije spreman da radi sa njim i saradjuje kako Taci moze biti zlocinac i ubica?!?!?!?!