Berlin okovan ledom i mrakom! Deca i stari se smrzavaju: Vojska upala u grad, 72 sata bez struje – ovo je istorijski kolaps

Da,naravno da je pao.Glavni grad jedne do skora ekonomske sile spao na to da mu(zašto si smanjio broj kad ih je oko 40000?) oko 40000 stanovnika nema struju.Hej,pa nije to tamo neko selo u planini pa i da ih razumemo nego glavni grad!
Imamo mi ovde sve i sve radi ali vama ne vredi ni nacrtati da je tako.Pa tamo puštaju kerove na demonstrante,tuku ih,bacaju u žbunje,hvataju za vrat a ovde se ludirate preko cele godine i još vas policija čuva od naroda.Demokratija u svom punom sjaju.
To misliš na srbiju? 🤔

https://nova.rs/vesti/drustvo/struje-nema-u-15-opstina-u-srbiji/
1000015093.jpg

Berlin je “propao” jer ima kvar koji se rješava, a Beograd je “uspjeh” jer ima struju dok mu institucije, pravosuđe i istina stalno imaju blackout.
Ako je to tvoja definicija demokracije, nije čudo da vam i mrak izgleda kao stabilnost.
Ja sam lepo napisao da je kod nas u Srbiji sve moguće.Tamo panduri BIJU demonstrante.I da,Berlin je propao jer je dozvolio sramotu da mu oko 40000 ljudi nema struju u 21 veku.Hej!Dozovi se pameti,nemaju struju u mirnodopsko vreme a važili za bogatu državu.

Ja sam lepo napisao da je kod nas u Srbiji sve moguće.Tamo panduri BIJU demonstrante.I da,Berlin je propao jer je dozvolio sramotu da mu oko 40000 ljudi nema struju u 21 veku.Hej!Dozovi se pameti,nemaju struju u mirnodopsko vreme a važili za bogatu državu.
Ček sam malo, a što panduri rade u Srbiji? Dijele cvijeće?

тикси коначно "доакао" Швабама? Ај нек' само и тај дан дочекали.:mrgreen: Још само да Руси избију на Дунав, за два, најдуже три дана и ето опет "Душановог царства"! :namcor:

U glavama vas, njegovih ćaci podanika, zahvaljujući Vučiću, u Srbiji uopšte postoji struja. Njegovom milošću imate kuću, vodu, vazduh, penzije, šampiona Crvenu Zvezdu, goriva, hrane i nužnik u koji kenjate. Da nema njega da vam to prinese, vi bi bili jadni, mučeni i nesposobni. Pošto on sam hoće da bude zaslužan za sve, bukvalno sve, pa i za divno odrađenu krivinu na putu Loznica - Banja Koviljača i drvenu kućicu na autobuskom stajalištu između Muhova i Radaljice, onda ima i da bude kriv za sve. Ima da bude kriv i na Papua Novoj Gvineji kad nestane struje a kamoli u Nedeljicama!
da je tesla danas izmislio struju a da je pricao protiv snsa onda bi vucic bio izmislilac struje a tesla hrvat

Ok, sad je evidentno da ne čitaš ništa osim Informera i sličnih 🤣
Jeste,jeste,baš se vidi,zato ti i pišem.Inače sam slep pa ne gledam ni video klipove sa jutjuba na kojima se vidi kako EU policija leši od batina demonstrante,kako puštaju pse na njih.Ne znam ni za slučaj deblokade Humbolt univerziteta u Berlinu iz prošle godine,ništa ja ne znam.Ne vidim ni vesti iz Švajcarske u vezi ovih mučenika što su živi izgoreli u onom restoranu za novu godinu,ne vidim ni proteste naroda tamo,nema njihovih studenata tamo...Ništa ja ne vidim.

Berlin okovan ledom i mrakom! Deca i stari se smrzavaju: Vojska upala u grad, 72 sata bez struje – ovo je istorijski kolaps​

U ovom gradu vlada opšti haos - vrtići, škole i supermarketi ne rade, a vlasti su građanima obezbedili prostorije gde mogu da napune svoje telefone i istuširaju se.

https://informer.rs/planeta/vesti/1080452/berlin-nestanak-struje-pozar

Haos u Berlinu. Vec 5 dana nemaju struje.

Stari su vec poceli da umiru od zime.

evo par kamera uzivo iz Berlina, pa procenite sami... jel verujete vise Informeru, ili svojim ocima:
https://www.feratel.com/webcams/deutschland/berlin/berlin-hotel-adlon
https://livespotting.tv/deutschland/berlin/nkw9elfh

Jeste,jeste,baš se vidi,zato ti i pišem.Inače sam slep pa ne gledam ni video klipove sa jutjuba na kojima se vidi kako EU policija leši od batina demonstrante,kako puštaju pse na njih.Ne znam ni za slučaj deblokade Humbolt univerziteta u Berlinu iz prošle godine,ništa ja ne znam.Ne vidim ni vesti iz Švajcarske u vezi ovih mučenika što su živi izgoreli u onom restoranu za novu godinu,ne vidim ni proteste naroda tamo,nema njihovih studenata tamo...Ništa ja ne vidim.
Trolaš internet punom snagom, samo što ti oči i mozak očito ne rade zajedno.

Tixi opet bulazni sa lažnim vestima širi paniku i mržnju :kafa:
on je samo gluperda koja veruje Vucicevim medijima... lazne vesti sire njegova propagandna sredstva, da pokazu ćacijima, ta do sto nemaju struje i vode, sto se smrzavaju, to nije nista strasno... eto isto i Nemci u Berlinu nemaju struje i vode, pa sta! kad mogu nemci, mozemo i mi... to je poenta za tavke debile sa IQ50 koji podrzavaju žvälavog!

U eu nena batine samo standard, uređeno društvo i institucije koje rade svoj posao. Sve suprotno od srbije :kafa:
A šta sam ja onda gledao na jutjubu?!
EU standard?Berlin nije imao struju pet dana :D Uređeno društvo gde ludaci uleću kolima u masu naroda?Institucije koje biju narod na demonstracijama i oduzimaju mobilni nepokretnoj ženi zbog kritike kancelara? Hvala,ne.

A šta sam ja onda gledao na jutjubu?!
EU standard?Berlin nije imao struju pet dana :D Uređeno društvo gde ludaci uleću kolima u masu naroda?Institucije koje biju narod na demonstracijama i oduzimaju mobilni nepokretnoj ženi zbog kritike kancelara? Hvala,ne.
To je sve posledica sns terorizma.

Back