nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Kada je Evrovizija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Rasho...
Ne govorim ti o tome da li je on poznat kao pevac. A i to sto si nasao clanak na engleskom, sto je neki nas napisao uz najlepse zelje i da se nada da ce biti bolje sledeci put, nije odgovor.
Rekao si da je anonimus i pionir. A nije.

Ti lud . Sažaljevam slučaj...

Iskreno, kad bi vas pitao zasto je muzika na beoviziji uvek trula i nikada nekog aternativnog muzickog zanra (u to se ne racuna etno), sta bi ste vi odgovorili?
Dobro. Beovizija je prosla, cipelica mnogi nece podrzati, ali ostaje nam sledeca godina koju treba izbojkotovati, ako se nesto ne promeni. Nego kako danas stojimo na kladionicama??
Prema William Hill-u smo pali sa 12. na 16. mesto. Za mene najvece iznenadjenje je svakako Crna Gora koja prema danasnjim procenama zauzima 4. mesto sto je svakako lep pocetak. Vodeci su Norveska i Grcka, dok dno cuvaju Belorusija, Holandija, Hrvatska i Slovacka. Medju prvom 10-orkom su i Turska, Velika Britanija, Svedska, Rusija, Malta, Azerbejdzan i BiH.
Kakvi su vasi utisci o ostalim drzavama?
Ali ima mi nesto u toj pesmi, sto je vise slusam, vise mi se dopada. Svidja mi se i Irska prvi put u zivotu, malo me podseca na nekog, mozda na Blondi "Maria", nisam sigurna, ali mi je super. Belorusija se jako lose kotira, a meni je u top 5. Bosna mi je najbolja od svih bivsih republika, a i Hrvatska bi realno trebalo da udje u finale. Zato sto gledaoci nemaju uvid u pristigle pesme, vec se tu mulja jos od pocetka. Kad bi mogli da cujemo za ostale bilo bi bolje a i sami su se srozali godinama, pa vise ni sami autori ne zele da se prijavljuju jer znaju da ce pobedi onaj ko najvise ponudi.