+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liza Dennis:On je "cistac" u RTS-u! Ali, ima sina! Taman for you! 8-)
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ja trazim sina od branka kockice bre..kakvi crni cistaci,ja sam aristokrata![]()
Liza Dennis:Lepo, lepo. Podsuknja ima specifican miris. Svilena je. Moze se kombinovati. Mozes biti elegantan, sportski fazon, etno fazon, dance, metal fazon itd...mmmmm, za tebe cu vec da razmislim. 8)
P.S. Imam Sabanovu periku! 8)
Sssshhhh...+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:zar ovde otkrivas nase privatne tajne?
cuti,ima da joj maznemo..![]()
Ne bi se organizovalo pravo takmicenje ponovo nego bi u zejednickoj emisiji RTS-a i RTCG pustili SNIMKE po 5 prvoplasiranih... Tako pise u saopstenju RTS-a od 16.3.Detroit:Mozda i nece. Cuo sam da ce ovi iz Atine najverovatnije da prihvate samo glasove gledalaca, jer nema dovoljno para da se organizuje novo takmicenje (5+5). U ponedeljak ce se sve znati.
Milan_MST:LJUDI OVO JE STRASNOI! AKO MI NE PREDUZMEMO NISTA NIKO NECE! NA RTS FORUMU UVELIKO SE PRICA O STRAJKU NA TRGU U BGD! POGLEDAJTE:
http://www.rts.co.yu/FORUM/prikaz_p...563&ReturnPage=&PagePosition=48&PorukePage=42
CRNOGORCI NALECU SA SVIH STRANA!
AKO NECE OVAJ SAJT PROBAJTE WWW.RTS.CO.YU/FORUM PA ONDA EVROPESMA!
POZ SVIM POSTENIM SRBIMA!
SRBIJA BEZ CG!
Tako je!!!!Ana_0802:E, nek se oni dogovore, al da bude kako ja kazem :FLAMINGOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!