Beogradu fale još samo Tesline munje....

To ciji je sin, to je nevazno... Vazno je gde je radio, ko mu je omogucio da postane to sto je postao...
Moja drzava je tamo gde je meni lepo XD

Да му није мајке, Георгине, највероватније би био коцкар; Можемо да живимо на Марсу, да нас плаћа Пера, али нисмо њихови. Породица нас обликује.
 
Tesla Amerikanac,ha,ha,kao sto sam i ja Holandjanin,jer sam dobio njihovo drzavljanstvo pre nekoliko godina.Tesla je otisao u Ameriku samo da se usavrsava,jer je tamo imao bolje uslove nego kod kuce.Znaci,svako ko ode u inostranstvo,automatski postaje gradjanin te drzave,he,he,koja provala.Tesla se uvek izjasnjavo srbinom,a ne amerikancem.Dosta drzava ima dvojno drzavljanstvo,pa ko su onda ti ljudi sa dvojnim drzavljanstvom?Mnogi Turci provedu citav zivot radeci recimo u Njemackoj,ali on je ostao Turcin,cak i ako je dobio njemacki pasos.Nekima jednostavno ne odgovara nista sto se recimo pozitivno odnosi sa Srbijom i Srbima.

Ja sam srbin i zivim ovde. Ali, morate shvatiti jednu stvar: SVE NACIJE SU ISTE! MILIONI GUBITNIKA, I NEKOLIKO GENIJALACA! XD
 
Ja sam srbin i zivim ovde. Ali, morate shvatiti jednu stvar: SVE NACIJE SU ISTE! MILIONI GUBITNIKA, I NEKOLIKO GENIJALACA! XD

нисам сигуран у то. нпр јевреји су нација а не би их баш назвао губитницима.
сем тога, постоји и нешто што се зове национална политика, чији је циљ управо супротан од губитничког.
е сад, што је теби национална политика шпанско село је друга ствар.
 
Fornix žitije napiso:mrgreen:

Pa znaš kako, nije prijatno kad te proizvoljno i bezveze nazivaju Šiptarom, srbomrscem i ustašom, pa da raščistim to. :)


Лепо... :klap::klap::klap:

Само ми појасни ово увећано.

Deda i baba sa ćaletove strane su bosanski Srbi iz Bosanskog Grahova i posle II sv. rata su kolonizovani u Vojvodini, a kevini su Hercegovci iz okoline Trebinja, i oni su takođe posle rata kolonizovani u Vojvodini.
 
Pa znaš kako, nije prijatno kad te proizvoljno i bezveze nazivaju Šiptarom, srbomrscem i ustašom, pa da raščistim to. :)
Deda i baba sa ćaletove strane su bosanski Srbi iz Bosanskog Grahova i posle II sv. rata su kolonizovani u Vojvodini, a kevini su Hercegovci iz okoline Trebinja, i oni su takođe posle rata kolonizovani u Vojvodini.

Па кажи лепо да си Србин...
И нису они босански Срби, него Срби из Босне...
 
Урна са пепелом Никле Тесле чува се у Музеју Николе Тесле у Београду.

3.jpg
 
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/232998/Munje-Nikole-Tesle-obasjavace-Beograd

BEOGRAD - Austrija je od Mocarta napravila svoj brend, a mi nemamo ništa bolje od Nikole Tesle i zato predlažemo da u Beogradu izgradimo naučno-razvojni centar “Nikola Tesla”. Zgrada bi bila u obliku Teslinog tornja koji bi munjama obasjavao srpsku prestonicu, kaže za “Blic” Petar Rajačić, predsednik Srpske akademije inovacionih nauka koja je pokrenula ovu inicijativu.

Mogući novi simbol Beograda: Toranj Nikole Tesle

Teslin toranj, kako predlaže Rajačić, bio bi izgrađen u nekom novom kvartu grada, bilo da se radi o Novom Beogradu ili o prostoru Luke Beograd. Predlog kako bi on izgledao uradila je mlada dizajnerka Marija Popivoda, ali to je samo prva ideja koja bi mogla da podstakne i druge dizajnere i arhitekte da daju svoje predloge.

Moj komentar:
P.S. Niko na svetu ne zloupotrebljava ime, prezime ovog Amerikanca srpskog porekla kao mi. Bruka i sramota, inače Tesla ima veze sa Srbijom isto kao Kenet Kaunda sa "danskom kraljevskim dinastijama", dakle nikakve.Da sam neki rod Nikloline loze,... tražio bi zakonom da se zabrani upotreba njegovog lika, dela u Srbiji za sva vremena.
P.S. Dok pola Srbije gladuje, ne zna kako da preživi, neki skotovi nas zamlaćuju sa munjama i novim tornjevima u Beogradu. Strašno.

Znam da je vama krivo sto je on nas SRBIN.
 
Bože sačuvaj da vam nešto fali, ja ne mislim tako! Samo mi smeta što su Lale stožeri ideje o vojvođanskoj nezavisnosti, a ja se tome protivim, i većina onih koje ja poznajem su ligaši.

Ta gomna ima da nestanu , pre ili kasnije . Banat je deo Srbije , i drugo ne moze biti . Ako Novosadjani budu insistirali , ima da otcepimo Banat od Vojvodine . Ivamo kod mene nema ni jednog tog Ligasa .
Za odvajanje nisu ni Srbi ovde ( Lale ) ni rumuni , a ni Slovaci . Madjara kod mene nema , pa im rasolozenje neznam .
 
Tesko... Izjasnjavao se kao amerikanac balkanskog porekla...

izjashnjavao se kao srbin, zvao muzichare da mu sviraju tamo daleko, za ameriku je izjavio da to nije zemlja belaca kolonista vec da pripada indijancima...
msm ne znam kolko si upucen i vredi li argumentovana rasprava, poshto je evidentno da ti teslu pokushavash da prikazhesh kao kosmopolitsku tikvu bez korena, a on to sigurno nije bio
 

Back
Top