"Београдски синдикат" објавио спот за нову песму: "Само вас гледамо колико све сте покрали, штеточине и глодари, лажете нас ко клошари."

Gresis Bg Sindikat je vec godinama imao viziju unapred ko ce doci na vlast, samo cuti pesmu Govedina.
Cak su i starlete predvideli, sto mnogi nisu ni znali sta znaci ta rec niti culi ali to je u drugoj pesmi.
Isti ljudi su uključeni i u jednu i u drugu vlast. Neki novi su uskočili, neki stari ispali, ali bazično to je to. Retorika i demagogija se malo promenila po preporukama istraživača javnog mnjenja i to je to .

Нису, они главни су углавном остали у опорби!
Daleko od toga da su mi žutaći bili bilo kad simpatični, ali kako vreme prolazi ja polako imam sve više poštovanja čak i za autentične autošoviniste koji su ostali verni svojoj ideologiji i nisu se umazali SNS govnima. I dalje zdravo mrze ovaj narod i ovu zemlju. Žale što im je nestala Jugoslavija. Ne mucaju mi makar po ružičastim medijima dok filmski izgovaraju "Kosovo je Srbija". Oni barem nemaju nikakvu odgovornost.
Tako i ovde na forumu. Više vredi jedan zdrav autošovinista, od deset SNS botova svih duginih boja i stranaka.

Ali pazi, njihov najkritičniji tekst koji je citirao Straks napisan je za vrijeme Žutih.
Koliko god kvaran BS bio, ipak su i oni duboko u sebi svijesni koliko je SNS bolji od DOS-manlija.
Ma rade za službu, iako su bili ranije dosta dobri. Korisno kanalisanje narodnog nezadovoljstva. Idu oni kada treba i po srpskom svetu i tamo isto kanališu tamošnje Srbe, samo u nešto različitom smeru. Uglavnom, kada pendrek radi, sindikalaca nema nigde.

Ma rade za službu, iako su bili ranije dosta dobri. Korisno kanalisanje narodnog nezadovoljstva. Idu oni kada treba i po srpskom svetu i tamo isto kanališu tamošnje Srbe, samo u nešto različitom smeru. Uglavnom, kada pendrek radi, sindikalaca nema nigde.
Zbog toga Bad Copy drzi standard bitcharke, gudra, blajv...

FB_IMG_1731677972947.jpg

Gresis Bg Sindikat je vec godinama imao viziju unapred ko ce doci na vlast, samo cuti pesmu Govedina.
Cak su i starlete predvideli, sto mnogi nisu ni znali sta znaci ta rec niti culi ali to je u drugoj pesmi.
А јел су предвидели Мобу? :lol:

U gliseru vozim se dok starleta skija, šampanjac je i kibli ladan je ko zmija (Divljina 2001.). :d

Znači pre koliko 20 i kusur godina već, inače ta pesma je više nastala kao kritika i kao satira i parodija na taj krimi fazon i tu treš estetiku (i te ložane što pričaju o avionima, kamionima, milionima a švercuju se u GSP-u i nemaju ni za burek) a danas se nažalost promoviše to neko gasiranje, bes i uzima za ozbiljno.

Samo ih gledamo umesto da posmenimo bagru.
Јбга, док не устане критична маса, ништа, али да се не лажемо, свака буна код нас је дошла споља, никад изнутра.

Па нису погрешили. Само и гледају, од акције ништа.
Pa najbolje je da očekujemo od nekog muzičkog sastava akciju, dok mi blejimo. Još davno sam čitao komentare u kojim su likovi iz BS-a kritikovani jer nisu preduzeli ništa od onoga o čemu repuju. Nisu oteli političare u skupštini, nisu se digli u vazduh u gradskom autobusu itd... :mrgreen:

Pa najbolje je da očekujemo od nekog muzičkog sastava akciju, dok mi blejimo. Još davno sam čitao komentare u kojim su likovi iz BS-a kritikovani jer nisu preduzeli ništa od onoga o čemu repuju. Nisu oteli političare u skupštini, nisu se digli u vazduh u gradskom autobusu itd... :mrgreen:

...

Savremeni guslari :super:
Sindikalno pisanje po SNSekti :super:

Београдски синдикат“ објавио спот за нову песму: „Само вас гледамо колико све сте покрали, штеточине и глодари, лажете нас ко клошари. После вас неће остати ништа“
http://www.nspm.rs/hronika/beogradski-sindikat-objavio-spot-za-novu-pesmu-samo-vas-gledamo-–-porucuju-vlasti-da-imaju-tri-dana-da-vrate-ukradeno-samo-vas-gledamo-koliko-sve-ste-pokrali-stetocine-i-glodari-lazete-nas-ko-klosari.html

@Jugoslav Čvarak i @dulesrbenda odvrnite do daske neka padnu maske :klap:

...

beogradski-sindikat.png

👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Dosao sam iz Pichkovca kog nema ni na mapi na zapadu naucio sta je zivot pravi, ovde sam se slifovao ispekao zanat rekao sam sebi ma uspecu ja garant, nasao bolju sljaku malo radio na kvaku nisam biro klijentelu primo svaku stranku.....

Back