Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fama o biciklistima je njegova najbolja knjiga. Morao je dobiti NIN-ovu nagradu, ali je otišla Dubravki Ugrešić, prvoj ženi dobitnici.Usponi pad parkinsonove bolesti, pokusala i nije islo.
Cekajte, da ne bude zabune i sad ozbiljno...ne kazem da nema citljivih knjiga i pisaca, ali velikih pisaca vise nema. Svako vreme nosi svoje breme pa tako i ovo.Fama o biciklistima je njegova najbolja knjiga. Morao je dobiti NIN-ovu nagradu, ali je otišla Dubravki Ugrešić, prvoj ženi dobitnici.
Pa nema jer ko će da čita Tolstoja na pet hiljada strana ili Kalemara iz Velike Drenove i njegove boljševičke knjige tipa Daleko je sunce?Cekajte, da ne bude zabune i sad ozbiljno...ne kazem da nema citljivih knjiga i pisaca, ali velikih pisaca vise nema. Svako vreme nosi svoje breme pa tako i ovo.
Pa ne mislim ili ne samo na Tolstoja i na Cosica, nego i na mnoge druge.Pa nema jer ko će da čita Tolstoja na pet hiljada strana ili Kalemara iz Velike Drenove i njegove boljševičke knjige tipa Daleko je sunce?
Novo vreme novi ljudi, nisi dete.Pa ne mislim ili ne samo na Tolstoja i na Cosica, nego i na mnoge druge.
Gde je takav um kao Dostojevski, gde je takav um kao Viktor Igo, gde Puskin, gde Sekspir?
Nema ih naravno, i u onosu na njih, sve ostalo su pisakarala.
Ma ne pada mi na pamet da citam kopije i po 100 puta "prezvakano". Citam duhovnu literaturu i ne treba mi drugo. Dosta je bilo.Novo vreme novi ljudi, nisi dete.
Slažem se. Bar ja ne znam koga bi od današnjih pisaca uoredio sa Tolstojem. Ili Andrićem.Cekajte, da ne bude zabune i sad ozbiljno...ne kazem da nema citljivih knjiga i pisaca, ali velikih pisaca vise nema. Svako vreme nosi svoje breme pa tako i ovo.
Tako'e. I nisu jedini koji su neuporedivi.Slažem se. Bar ja ne znam koga bi od današnjih pisaca uoredio sa Tolstojem. Ili Andrićem.
Da. Ne znam ni ko bi bio moderni Ćopić npr.Tako'e. I nisu jedini koji su neuporedivi.
Pa dobro, Copicu bi mogao da bude pandan recimo Gorki iz tih vremena...dobri pisci, ali "politicki angazovani", za mene ne ipak 1. klasa.Da. Ne znam ni ko bi bio moderni Ćopić npr.
Mislim ko bi od naših savremenih pisaca mogao da mu bude pandan.Pa dobro, Copicu bi mogao da bude pandan recimo Gorki iz tih vremena...dobri pisci, ali "politicki angazovani", za mene ne ipak 1. klasa.
Prva klasa su zna se ko, ovi sto sam navela, i ima ih jos par, i uopste nije ni vezano za Nobelove nagrade koje su dosle znatno kasnije.
Da, to da, za svoje vreme, niko, mozda jedino Desanka Maksimovic samo u polju poezije.Mislim ko bi od naših savremenih pisaca mogao da mu bude pandan.
Piše na specifičan način. Erudita, izuzetno duhovit i realan. Pročitaj "Kontraendorfin".Usponi pad parkinsonove bolesti, pokusala i nije islo.
Ćopić nema pandana. Tako polupismeno žvrljalo i upropastitelj nacije se jednom rađa.Mislim ko bi od naših savremenih pisaca mogao da mu bude pandan.
Dobro de... Samo kazem, mnogo toga mi je dosadilo, radije sada citam duhovno stivo, ali videcu, hvala.Pi
Piše na specifičan način. Erudita, izuzetno duhovit i realan. Pročitaj "Kontraendorfin".
Zasto tako sada?Ćopić nema pandana. Tako polupismeno žvrljalo i upropastitelj nacije se jednom rađa.
Погледај колика је гужва код Штанда Војводе Шешеља! Народ хрли да купи његова Сабрана Дела!
Zasto se djela Branka Copica vise ne objavljuju?Da. Ne znam ni ko bi bio moderni Ćopić npr.
Ne lupaj!Ćopić nema pandana. Tako polupismeno žvrljalo i upropastitelj nacije se jednom rađa.
Moja greška, nisam naravno mislio na Ćopića, nego na Dobricu Ćosića. Zato što je tako. Ćosićeve i Bećkovićeve budalaštine su nas mnogo koštale. "Mi možemo i ono što ne možemo", "mi sebi ne možemo da dozvolimo da obraćamo pažnju na realnost", i tako dalje.Dobro de... Samo kazem, mnogo toga mi je dosadilo, radije sada citam duhovno stivo, ali videcu, hvala.
Zasto tako sada?
Typo. Mislio sam na Ćosića.Ne lupaj!
Pisac kao Branko Ćopić se đva puta ne rađa.
Urođenog i raskošnog talenata,neprevaziđen do sada.
Pa nije tacno. Seti se samo kako su radiklali u Skupstini '92 vredjali Cosica, pa ce ti biti jasno da nije unistitelj nacije.Moja greška, nisam naravno mislio na Ćopića, nego na Dobricu Ćosića. Zato što je tako. Ćosićeve i Bećkovićeve budalaštine su nas mnogo koštale. "Mi možemo i ono što ne možemo", "mi sebi ne možemo da dozvolimo da obraćamo pažnju na realnost", i tako dalje.
Ајде не млати, криво ти је што Народ воли да чита Војводина Сабрана Дела!Neki jadni za 1000din placeni ili cak i za DZabe...izlapeli navijaci...najgluplja subkulturna skupina na svetu...
Nebitno da li Zvezdini, Partizanovi ili jos pre BIA komsije Radovci...
Svi su jednako GLUPI !
Znaju pohoditi fejk CIA UDBA Vojvodu, a ne znaju naci put do Kosova...
...
Нема је више у продаји.Ja bi voleo da @dulesrbenda i @Jugoslav Čvarak zajedno kupe, procitaju i prepricaju nam ovo remek-delo!
...