Beogradski Sajam knjiga, od popa Tiktokera Popovića, preko "Hrtkovacke rapsodije" Vojislava Šešelja, sve do raznih drugih sekti...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.569
...

Stigao je dakle beogradski sajam knjiga...i kao i svake godine ga gotovo ritualno posetim, nebitno da li nesto kupio ili ne, ali volim taj ambijent, valjda ostalo od skolskih dana...Samo sad vise nema Perper pljeskavica na ulazu u Sajam 😕😀

I svake godine gotovo ista postavka...

- Ljiljana Habjanovic ženama potpisuje knjige na koje se žene lože...
- Šešelj spusti svoj stomak na sto ispred sebe pa takodje se fotka i potpisuje svoje nadaleko cuvene tomove (videti u nastavku posta...⬇️)
- Sektaši su sve prisutni...kao i svake godine...
- Ali tu je i pop Titktoker tj otac Predrag Popovic...kod koga je red za slikanje...
- Bećkovic kao i uvek ima najbolji flow od svih srpskih repera 😎
- Zatim Ljuban Karan "Bio sam oficir KOS-a" za samo 300 din...samo za @Straks92 -a:
20241026-175502.jpg

...

Mislio sam da kupim @Jugoslav Čvarak -u i @dulesrbenda -i nesto iz Šešeljevog bogatog opusa...poput ⬇️

20241026-175425.jpg

20241026-195625.jpg

Dakle...
Narod bi rekao - "Za svakog ponešto"...
I Raj i pakao na standovima beogradskog sajma knjiga 🤗

...

Poslednja izmena:
Vjerovao ili ne, tražio sam "Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije" na latinici, ali mislim da postoji tek 11 primjeraka, ili tako nešto slično.
Uglavnom, te primjerke su dobili Šeks i još neki tadašnji hrvatski političari iz samog vrha.
Našao sam na netu neku hrvatsku knjižaru koja je prodavala primjerak knjige, u čijem je opisu pisalo da je autor "ratni zločinac".
Poslao sam mail toj knjižari, pitao da li je knjiga ćirilična ili latinična, pri tome pitajući odakle djelatniku knjižare pravo Dr. Vojislava Šešelja nazivati ratnim zločincem.
Screenshotove maila objavio sam tu na Krstarici, znači da je negdje arhivirano.
Dobio sam nekakvu poluispriku i informaciju da je knjiga na ćirilici.
Tu sam odustao od kupnje, čisto iz pragmatičnih razloga - dugačke knjige, lakše mi je čitati na latinici.

Tijana Ajfon izazvala haos na Sajmu knjiga, đaci se bacali na starletu: "Šokirana sam"​

Starleta Tijana Ajfon se u prepoznatljivom izdanju pojavila na Sajmu knjiga, oko nje su se okupili osnovci, dodirivali su je i izgovarali razne stvari, a odrasli su u šoku posmatrali tu scenu.

Izvor: B92.net/Telegraf.rs

Tijana Ajfon izazvala haos na Sajmu knjiga, đaci se bacali na starletu: Šokirana sam

...

Stigao je dakle beogradski sajam knjiga...i kao i svake godine ga gotovo ritualno posetim, nebitno da li nesto kupio ili ne, ali volim taj ambijent, valjda ostalo od skolskih dana...Samo sad vise nema Perper pljeskavica na ulazu u Sajam 😕😀

I svake godine gotovo ista postavka...

- Ljiljana Habjanovic ženama potpisuje knjige na koje se žene lože...
- Šešelj spusti svoj stomak na sto ispred sebe pa takodje se fotka i potpisuje svoje nadaleko cuvene tomove (videti u nastavku posta...⬇️)
- Sektaši su sve prisutni...kao i svake godine...
- Ali tu je i pop Titktoker tj otac Predrag Popovic...kod koga je red za slikanje...
- Bećkovic kao i uvek ima najbolji flow od svih srpskih repera 😎
- Zatim Ljuban Karan "Bio sam oficir KOS-a" za samo 300 din...samo za @Straks92 -a:
20241026-175502.jpg

...

Mislio sam da kupim @Jugoslav Čvarak -u i @dulesrbenda -i nesto iz Šešeljevog bogatog opusa...poput ⬇️

20241026-175425.jpg

20241026-195625.jpg

Dakle...
Narod bi rekao - "Za svakog ponešto"...
I Raj i pakao na standovima beogradskog sajma knjiga 🤗

...
Haha...dobar opis...sve sam to i ja zapazila,osim ovog Ljubana i oca Predraga.
Cak sam srela i Matiju Beckovica.🙂
A nedostaju mi i one pljeskavice nekad.
Igrom slucaja,imam dvije Seseljeve knjige.😂
Neko je dijelio nekom mom na ulici,a ovaj je to proslijedio meni jer ne zna kud ce s njima.
A ne znam ni ja.
Eno ih skupljaju prasinu na putu do peci za lozenje.Bas sam se pitala ko moze biti toliko lud da to napise,a jos ludji da to cita.
Medjutim,vidjeh na sajmu da je bila prilicna zainteresovanost za iste.🙂
Jedino sto su naslovi originalni,mora se priznati.
Inace,moj favorit je bila izdavacka kuca Miroslav,za koju priznajem da cujem prvi put,ali imali su interesantnih naslova.
Nego,sta je tema? 😂

Poslednja izmena:
Velikih knjizenika odavno vise nema, ostali su negde u proslom veku u najboljem slucaju, a zapravo u 19-tom, ovo ostalo od tad, sve su piskarala.

Ima još, to me teši..ali o tim književnicima ću pisati na potforumu "Pozorište i Književnost".

Mislio sam da kupim @Jugoslav Čvarak -u i @dulesrbenda -i nesto iz Šešeljevog bogatog opusa...poput
Мени ову књигу ,,усташку ће ебати нану Мариники Чобану", маштам да је купим. :D

Ima još, to me teši..ali o tim književnicima ću pisati na potforumu "Pozorište i Književnost".
Ama ima citljivih knjiga i pisaca, nego nema velikih umova i knjizevnika kao nekada. Tako je u svim sferama, i u umetnosti, ne samo knjizevnosti, i to je velika, presudna razlika - izmedju citljivog i velikog pisca..

Од толико квалитетних издавача и књига ви се ухватили да полемишете о Ајфонки и Шешељу. Као у причи о муви и пчели. Некад су школе (90-их)организовале посету сајму и волели смо тај догађај. Да ли је и тако данас нисам сигуран.

Од толико квалитетних издавача и књига ви се ухватили да полемишете о Ајфонки и Шешељу. Као у причи о муви и пчели. Некад су школе (90-их)организовале посету сајму и волели смо тај догађај. Да ли је и тако данас нисам сигуран.
Jeste.I danas skole organizuju.
Ne znam zasto se trazi mana sajmu.Svako bira sebi sta ga zanima...A sigurno je da vecinu ljudi ipak nije zanimao ni Seselj,ni Ajfonka,niti dolaze zbog njih.
Jedinu zamjerku koju bih ja imala da kazem o sajmu su cijene knjiga.
Knjige nisu ni malo jeftinije nego u knjizarama,a nisu ni jeftine generalno.
Sajamskih popusta i akcija je bilo malo.

Velikih knjizenika odavno vise nema, ostali su negde u proslom veku u najboljem slucaju, a zapravo u 19-tom, ovo ostalo od tad, sve su piskarala.
Pa zamisli kad jedan Basara skriboman,piskaralo,glumi seksualno frustriranog čoveka 20. veka ,tipa Mišel uelbek ,nadje da kritikuje Miloša Crnjanskog

Jeste.I danas skole organizuju.
Ne znam zasto se trazi mana sajmu.Svako bira sebi sta ga zanima...A sigurno je da vecinu ljudi ipak nije zanimao ni Seselj,ni Ajfonka,niti dolaze zbog njih.
Jedinu zamjerku koju bih ja imala da kazem o sajmu su cijene knjiga.
Knjige nisu ni malo jeftinije nego u knjizarama,a nisu ni jeftine generalno.
Sajamskih popusta i akcija je bilo malo.
To je tačno,cene su prevelike za jedan sajam ,ali to je tipično za Srbe ,oderi sopstveni narod dok je u blatu

Pa zamisli kad jedan Basara skriboman,piskaralo,glumi seksualno frustriranog čoveka 20. veka ,tipa Mišel uelbek ,nadje da kritikuje Miloša Crnjanskog
Nema koga on od pristojnih ljudi da nije kritikovao, barem je iskren da je zavidan i ljubomoran. Iskren da je 0.

Kad smo kod Crnjanskog...juce mu je bio rodjendnan...

...

Back