Quantcast

Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu – OTKAZANO!

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
216.315
29. juni 2020

Manifestacija Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu zaustavljena je, saopšteno iz Sekretarijata za kulturu.

„Zbog novonastale situacije i promene epidemiološke slike“ u Beogradu, organizatori su odlučili da se predstave na Stadionu Tašmajdan ne igraju…

„Ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu. Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje. Grad Beograd zahvaljuje svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi“, navedeno je u saopštenju.
U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta. (Beoinfo)
 
Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.