Beogradjani...

ne znam.
u neki red gde se kaznjavaju bicevima sa metalnim kuglicama i gde ne sme da se prica.
bojim se da ce biti neki katolicki :shock: razocarace se mixajlo :( i zilot....

nego nexuse,sto te nema nesto na politici?! :?

pa zato sto ono nije vise politika nego estrada...
tu i tamo bacim pogled sta se desava, eventualno negde i odgovorim, ali to je to...
uostalom, tamo sam odavno tako da sam sve svoje stavove ispricao, sad samo mogu da se ponavljam...a dnevna politika me ne interesuje preterano...

Banshee:
ali po sto hiljaditi put OVAJ PODATAK NIJE TACAN!!!!
zena ima ZA nekoliko procenate vise....odnos,u zavisnosti od starosnog doba,neznatno varira za procenat-dva....inace je oko 51-52-53 procenata za zene naspram 49-48-47 za muskarce :roll:

inace,ne znam da li su se beogradjani ulenjili i da li su uobrazeni samo znam da 2/3 beogradjana polako prelazi u metroseksualce,i ako je nesto odbojno to je zenstveni muskarac.
ostala trecina je uglavnom zauzeta.
moze taj da se polomi oko mene koliko hoce,ali ako nosi helanke,uzu majicu od mene,zlatne/crvene lakirane patike i ako ima pola tone gela na kosi u kombinaciji sa maskarom i puderom taj je prso :roll: i jednostavno me ne interesuje.beogradjani (muski) su generalno(iako ne volim da generalisem) pomodari i uniformisani.to meni najvise smeta.
ima dosta ljudi iz manjih gradova koji uopste nemaju taj trip recimo,nego su u nekom svom fazonu.doduse,ima i onih dodjem-prodam-njivu-i-postanem-pravi-fancy-beogradjanin.
realno,stanje duha vecine beogradjana je krajnje ocajan.ne znam da li je to sa svakom generacijom sve gore,ali takav utisam sticem posle celog zivota provedenog ovde.
ili sam imala previse nesrece da srecem pogresne ljude. :neutral:
Hm... Mozda i nisi tako losa... kako mi se iz pocetka ucinilo.

Banshee:
moja kosa je talastasta,zdrava i smedja,sminka mi je jedino crni kreon oko ociju i labello i duboko sam razocarana u moje sugradjane koji NOSE FAKING HELANKE a kojih je previse :roll:
toliko.
ti vidis samo zene jer si musko.
a ja vidim i jedne i druge.tako da mi je duplo muka :shock:
Gde si se skrilvala do sada??? Udaj se za mene
c018.gif

marlon:
Ma pusti Siouxsie, folira se... sinoc je ja video sa frajerom u Cumicevom... nosi tasnicu...roze.... lik sos helanke.... mislim :D
busted! :D
kako si me samo video :lol:
a zaboravio si da spomenes roze cupave cizme,one elvinove, i moju novu platinastu ispeglanu frizuru :neutral:
a nisi ni primetio moj novi roze lakirani kais sa laznim dijamantima :D

a helanke sam licno birala :D sto uze to bolje :mrgreen:
bas sam popaljiva na nize tipove u helankama i bodiju :neutral:
:razz:

Back