Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.254
jesi izabrala u koji ces manastir?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hm... Mozda i nisi tako losa... kako mi se iz pocetka ucinilo.Banshee:ali po sto hiljaditi put OVAJ PODATAK NIJE TACAN!!!!
zena ima ZA nekoliko procenate vise....odnos,u zavisnosti od starosnog doba,neznatno varira za procenat-dva....inace je oko 51-52-53 procenata za zene naspram 49-48-47 za muskarce
inace,ne znam da li su se beogradjani ulenjili i da li su uobrazeni samo znam da 2/3 beogradjana polako prelazi u metroseksualce,i ako je nesto odbojno to je zenstveni muskarac.
ostala trecina je uglavnom zauzeta.
moze taj da se polomi oko mene koliko hoce,ali ako nosi helanke,uzu majicu od mene,zlatne/crvene lakirane patike i ako ima pola tone gela na kosi u kombinaciji sa maskarom i puderom taj je prsoi jednostavno me ne interesuje.beogradjani (muski) su generalno(iako ne volim da generalisem) pomodari i uniformisani.to meni najvise smeta.
ima dosta ljudi iz manjih gradova koji uopste nemaju taj trip recimo,nego su u nekom svom fazonu.doduse,ima i onih dodjem-prodam-njivu-i-postanem-pravi-fancy-beogradjanin.
realno,stanje duha vecine beogradjana je krajnje ocajan.ne znam da li je to sa svakom generacijom sve gore,ali takav utisam sticem posle celog zivota provedenog ovde.
ili sam imala previse nesrece da srecem pogresne ljude.![]()
Gde si se skrilvala do sada??? Udaj se za meneBanshee:moja kosa je talastasta,zdrava i smedja,sminka mi je jedino crni kreon oko ociju i labello i duboko sam razocarana u moje sugradjane koji NOSE FAKING HELANKE a kojih je previse
toliko.
ti vidis samo zene jer si musko.
a ja vidim i jedne i druge.tako da mi je duplo muka :shock:
Ma pusti Siouxsie, folira se... sinoc je ja video sa frajerom u Cumicevom... nosi tasnicu...roze.... lik sos helanke.... mislimDanijel Alivoj:Hm... Mozda i nisi tako losa... kako mi se iz pocetka ucinilo.
busted!marlon:Ma pusti Siouxsie, folira se... sinoc je ja video sa frajerom u Cumicevom... nosi tasnicu...roze.... lik sos helanke.... mislim![]()
mozdaDanijel Alivoj:Hm... Mozda i nisi tako losa... kako mi se iz pocetka ucinilo.
pa kako da te odbijem,kada tako drazesno trepces okicamaGuru 42:Gde si se skrilvala do sada??? Udaj se za mene![]()
Ma ok to. Zemun jeste opstina. To mi nije vazno. Pisao sam o necemu drugom.Banshee:mozda
samo sto sam pod beogradom podrazumevala SVE opstine.
znaci sve. :?
Bećirić, Bećirić..?? da nije Predrag?? Zvali smo ga ''kameni''.. a bio je kuul lik, dok se nije priženio...Nexus 6:'ajde malo na kraj reda... ;-)
Drvene Nogice?
znas Becirica?
Al' prvo da dođeš kod mene da malo slušamo ploče..Banshee:pa kako da te odbijem,kada tako drazesno trepces okicama![]()