причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 44.963
Zato što sam iz Beograda.
kako se odmah osećaš prozvanim.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što sam iz Beograda.
Још једна за бону.1. Generalno, sviđa mi se način života u Beogradu.
2. Kad god se vraćam odnekud u Beograd, obradujem se jer dolazim kući
3. U Beogradu mi je sve poznato i nekako moje, ne moram da se prilagođavam.
И ова је за бону.1 korenje mi je ovde,pa me drzi i ne mogu da se oslobodim(a nisam sigurna da zelim da se oslobodim)
2 volim beograd(ne ovu stoku koja zivi oko mene,vec samo grad)
3 mnogo je skupo da se setkam...jednom vec bila(tj. isla pa se vracala i tako nekoliko puta,umesto da sam progutala knedlu i ostala tamo...a tako bi opet bilo...verovatno)
jednostavno,nisam od onih koji mogu da odu i da budu hepi tamo negde....daleko-to mu dodje razlog br. 1...)
sve u svemu....nemam bre pojma
mada,da imam priliku da odem na neko tropsko ostrvo(za stalno naravno)....peshke bi bre isla....okrenula se ne bi.... i povela bi dzordzija
Volis zato sto moras? Qq...1 korenje mi je ovde,pa me drzi i ne mogu da se oslobodim(a nisam sigurna da zelim da se oslobodim)
2 volim beograd(ne ovu stoku koja zivi oko mene,vec samo grad)
3 mnogo je skupo da se setkam...jednom vec bila(tj. isla pa se vracala i tako nekoliko puta,umesto da sam progutala knedlu i ostala tamo...a tako bi opet bilo...verovatno)
jednostavno,nisam od onih koji mogu da odu i da budu hepi tamo negde....daleko-to mu dodje razlog br. 1...)
sve u svemu....nemam bre pojma
mada,da imam priliku da odem na neko tropsko ostrvo(za stalno naravno)....peshke bi bre isla....okrenula se ne bi.... i povela bi dzordzija
1. zato sto je kilo hleba 600grama
2. sto te svi zovu komsija, iako zivis od njih 1200m
3. sto u sred Palilula, postoji Pancevacki most
)
????Volis zato sto moras? Qq...
Ma sigurno se nisi dobro odrazila...
И ова, брате.1. Zato sto se hodajuci ulicama osecam kao da sam kod kuce i radije sednem na trotoar nego na travu. Nekako je "prirodniji" oscaj.
2. Zato sto u Beogradu ima zidic na Kalemegdanu sa koga se vidi usce i dovoljno je da legnem tu i srecna sam
3. Zato sto u Beogradu ima toliko divnih gradjevina iako je rusen 44 puta i sto je jos vaznije toliko je velikih ljudi koji hodaju ili su hodali Beogradom
1. zato sto je kilo hleba 600grama
2. sto te svi zovu komsija, iako zivis od njih 1200m
3. sto u sred Palilula, postoji Pancevacki most
)
И ова, брате.
Tačno tako.Rođen sam u Beogradu
Nemam drugi grad, ovde je moje detinjstvo,grobovi mojih dedova.Ovde je početak mog sna.
Ovde je korito u kome sam se kupao, česma u dvorištu, kaldrma.
Ovde sam ja!
I kada nisam ovde, ovde sam.
ili ti-navedite bar 3 razloga zašto ostajete Beograđani.....
1. Moja mama je došla iz Toplice, tata iz Vranića kod Beograda, u Beogradu su se sastali, nastanili i ispadoh ja - Beograđanin.ili ti-navedite bar 3 razloga zašto ostajete Beograđani.....
Па, шта ћу, кад су добри одговори. - Београдохолични.potrosi ti celu kesicu...bona.
Па, шта ћу, кад су добри одговори. - Београдохолични.
Ми смо сви београдохолици.