Beogradjani, ko je voljan da KRENE NAPRED?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rpausic

Obećava
Poruka
59
kada cela drzava ide natrag?

Otvorio bih temu u kojoj ce ucestvovati ljudi koji i pored katastrofalne situacije u celoj zemlji hoce da idu napred, da se upoznajemo, razmenjujemo informacije o tome kako moze da se zaradi novac, kako mozemo popraviti sebi materijalnu situaciju, sta su nam opcije...

Ja imam nekoliko resenja, a otvoren sam za dijalog, jer do ovih mogucnosti koje imam nikada ne bih dosao da sam bio zatvoren i samozadovoljan, kao vecina ljudi koji sve teze i teze zive i pitaju se sta se desilo..

Odmah molim, po iskustvu iz nekih drugih diskusija, da negativci preskoce ovu temu, a sebi neka otvore topic za izlive negativnosti i vredjanja..

Inace, programer sam po struci, imam 39 godina, sretno ozenjen, drugi put..

Posebno me interesuju ljudi iz Beograda, jer jedanput nedeljno obavezno radim u Beogradu, a Beograd je rupa bez dna!

:shock: 8) :lol: :lol: :lol: :idea:

Nećemo da preterujemo... Kažeš ti si srećan, a Beograd ti je rupa bez dna? Beograd je jedno divno mesto, zato to ljudi ne vide?
Veliki je, sa mnogo zanimljivih mesta (da ih ne nabrajam, svi znamo za Knez, Kalemegdan, mnoge parkove, mnoga pozorišta, kafiće, bioskope...). Šta ti tu toliko smeta? Ljudi su kao i svuda, rekla bih i bolji, ljubazniji. Gradstki prevez je malo smrdljiv, ali ni to nije tako tragčno, pa navikli smo se i gore stvari koje se i ne vezuju za ovaj grad.
U Beogradu su, ako si primetio, poslenjih godina uvedene mnoge novine, polako se dovodi u red.
Pored situacije u državi, mislim da je Beograd sasvim dobar (kakav je mogao da bude).

Sviđa mi se tema, ja sam voljna da nastavimo. Recite...

LPhoklica:
Nećemo da preterujemo... Kažeš ti si srećan, a Beograd ti je rupa bez dna? Beograd je jedno divno mesto, zato to ljudi ne vide?
Veliki je, sa mnogo zanimljivih mesta (da ih ne nabrajam, svi znamo za Knez, Kalemegdan, mnoge parkove, mnoga pozorišta, kafiće, bioskope...). Šta ti tu toliko smeta? Ljudi su kao i svuda, rekla bih i bolji, ljubazniji. Gradstki prevez je malo smrdljiv, ali ni to nije tako tragčno, pa navikli smo se i gore stvari koje se i ne vezuju za ovaj grad.
U Beogradu su, ako si primetio, poslenjih godina uvedene mnoge novine, polako se dovodi u red.
Pored situacije u državi, mislim da je Beograd sasvim dobar (kakav je mogao da bude).

Sviđa mi se tema, ja sam voljna da nastavimo. Recite...

Ko je ugasio svetlo?

Rupa bez dna se koristi da se opise nesto sa velikim, tj. beskonacnim kapacitetima.. u ovoj prilici, to sam upotrebio kao kompliment.. 8) 8) 8)

divlja u srcu:
Meni zaradjivanje para ne ide. :(
Ali dobijanje istog mi ide. :?
Daj neku ideju! :)

Za pocetak, hajde da postavimo osnove; treba ici napred i imamo dve mogucnosti: da nam sine ideja kako da to uradimo ili da je dobijemo od nekog drugog..

Cak i najinventivniji ljudi svoje ideje cesto dobijaju iz kombinacija ne samo tudjih ideja, nego kao posledicu svega sto im se u zivotu desilo, sto su naucili..

Ono sto ja posmatram vec 9 godina jeste jedna zatvorenost.. unapred osudjivanje bilo kakve pozitivne ideje kao nemoguce.. potpuno iracionalno odbijanje da se razgovara na temu mogucnosti da se u ovoj zemlji moze napredovati!?

Cim krenete da razgovarate sa ljudima, treba da se iz petnih zila trudite da ne kazete JEDNU POGRESNU REC da oni ne bi svrstali vas predlog u neku od svojih paradigmi i odbili da dalje diskutuju sa vama?!

:? :? :?

underwater:
divlja u srcu:
Izvinte, ja uvek skraceno pisem ono sto mislim, pa me nekad ne kapiraju ili skapiraju pogresno. :lol:
A izgleda da me to zabavlja.

ma, mislio sam na temu, ne na tvoj post...
mislim... poziv na to sektasenje... :D

Sada ja ne razumem.. Pitam ko hoce da razgovaramo o mogucnostima kako da idemo unapred, kao drzava, kao zajednica, a vec se kvalifikujem kao sektas? Naravno u pogrdnom smislu, jer po definiciji sekte to i nije tako strasno (samo ljudi obicno ni ne znaju pravo znacenje te reci)..

A ti onda idi UNAZAD, sa svojim istomisljenicima, mozete i drzavu osnovati.. (Ovo je bilo da se ispravim za ono UNATRAG.. Nisam ni znao da je to hrvatski izraz, a vidim nekom to smeta)..

8)

A onda se nesto desilo, i sve otislo u *icku materinu.
Nakon nekoliko pokusaja da pomogne onima koji su voljni da nesto naprave od svog zivota, da im da savete kako bi to mogli da urade, niko nece ni da saslusa.Svi su negativni, a niko nema 20 dinara u dzepu a i ako ima dali su mu roditelji.
Saslusajte, pitajte, informisite se.Nemojte biti negativni u startu.
A za gpausica.Lakse je sa djavolom tikve saditi nego Srbinu objasniti da treba da zapne i da radi.Mislim da ovde samo gubite vreme, jer cete uvek naci samo gomilu lenstina,neradnika i baraba koje jedino sta znaju je da vredjaju i ponizavaju.Svaka Vam cast na strpljenju.

jose garcia:
A onda se nesto desilo, i sve otislo u *icku materinu.
Nakon nekoliko pokusaja da pomogne onima koji su voljni da nesto naprave od svog zivota, da im da savete kako bi to mogli da urade, niko nece ni da saslusa.Svi su negativni, a niko nema 20 dinara u dzepu a i ako ima dali su mu roditelji.
Saslusajte, pitajte, informisite se.Nemojte biti negativni u startu.
A za gpausica.Lakse je sa djavolom tikve saditi nego Srbinu objasniti da treba da zapne i da radi.Mislim da ovde samo gubite vreme, jer cete uvek naci samo gomilu lenstina,neradnika i baraba koje jedino sta znaju je da vredjaju i ponizavaju.Svaka Vam cast na strpljenju.

Ma ima i onih pozitivnih, javljaju se privatnim porukama, ili mejlovima.. Zbog njih vredi i dalje komunicirati! 8)

rpausic:
kada cela drzava ide natrag?

Otvorio bih temu u kojoj ce ucestvovati ljudi koji i pored katastrofalne situacije u celoj zemlji hoce da idu napred, da se upoznajemo, razmenjujemo informacije o tome kako moze da se zaradi novac, kako mozemo popraviti sebi materijalnu situaciju, sta su nam opcije...

Ja imam nekoliko resenja, a otvoren sam za dijalog, jer do ovih mogucnosti koje imam nikada ne bih dosao da sam bio zatvoren i samozadovoljan, kao vecina ljudi koji sve teze i teze zive i pitaju se sta se desilo..

Odmah molim, po iskustvu iz nekih drugih diskusija, da negativci preskoce ovu temu, a sebi neka otvore topic za izlive negativnosti i vredjanja..

Inace, programer sam po struci, imam 39 godina, sretno ozenjen, drugi put..

Posebno me interesuju ljudi iz Beograda, jer jedanput nedeljno obavezno radim u Beogradu, a Beograd je rupa bez dna!

:shock: 8) :lol: :lol: :lol: :idea:

Evo ja sam za saradnju.
Ako ti treba neka pomoc ili nudis nesto da se radi tu sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back