Beograđani i Nišlije se voze džabe, a Novosađani?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
242.258
Novosađani se od Nove godine gradskim autobusima voze skuplje. Jeste, u Gradskom saobraćajnom kažu da su poskupele samo prigradske linije, ali i one su kraće nego recimo neke gradske u Beogradu.

Onomad je Tab to obrazlagao time što je u Beogradu naplata bila slaba dok kod nas nije, pa sad znači da smo mi kažnjeni zato što smo redovni platiše ili šta?

Evo javio se ČetDžiPiti da te uteši:

„Možda plaćate više, ali bar ne stojite po 20 minuta na stajalištu da čekate autobus koji možda i ne dođe. Plaćate kvalitet, dok oni besplatno dobiju haos.“
Čekamo nažalost i autobus koji ne dođe , pa stojimo po 20 minuta na minusu na stanici
Sad me baš interesuje, kako se pravda nedolazak autobusa.:think:

Novosađani se od Nove godine gradskim autobusima voze skuplje. Jeste, u Gradskom saobraćajnom kažu da su poskupele samo prigradske linije, ali i one su kraće nego recimo neke gradske u Beogradu.

Onomad je Tab to obrazlagao time što je u Beogradu naplata bila slaba dok kod nas nije, pa sad znači da smo mi kažnjeni zato što smo redovni platiše ili šta?
Opet neko ludilo na gradskom nivou.
U Nišu je besplatan javni prevoz relativno odskora.
Sada koja je politika države da se ovako ponaša potpuno drugačije od grada do grada, pojma nemam.

Мањак возача, што јесте случај.
Onda treba promeniti raspored vožnje. Prorediti polaske. Ili zaposliti više radnika. A ne da čekamo na minusu ili na +40 autobus koji neće doći. Ljudi kasne na posao, skida im se s plate, dobijaju otkaze. Neko zakasni kod lekara, a znamo kako je teško dobiti termine. I sve zbog ne odgovornosti.
Promeniti odgovorne za to.

Canak je tvoj pokrajinski.
Dobro kako canak moze peske onim motorizovanim sankama kroz pesacku zonu a tebi mrsko da peglas biciklom. Pa nije to bg pa da ne mozes biciklom.

Vrti te pedale i cuti, sta fali.
Iskreno govoreći nikad mi nije bila jasna ta očigledna opsednutost Beograđana Čankom čak i kad je imao nekog uticaja što sada nije slučaj.

Onda treba promeniti raspored vožnje. Prorediti polaske. Ili zaposliti više radnika. A ne da čekamo na minusu ili na +40 autobus koji neće doći. Ljudi kasne na posao, skida im se s plate, dobijaju otkaze. Neko zakasni kod lekara, a znamo kako je teško dobiti termine. I sve zbog ne odgovornosti.
Promeniti odgovorne za to.
Све јасно, само не седим ја тамо где се доносе одлуке или ти, већ углавном неки страначки послушник који је ту као неки вршилац дужности. Част изузецима који су на одговорним функцијама са стручном спремом, а таквих је у јавном сектору данас веома мало.

Iskreno govoreci...
Bas zato sto ti nije jasno... canak je separatista a ti cim se toliko pravis mutav i nije ti jasno...

Jasno je tebi, mozda i vise nego meni. 🙂
Ni meni nije jasno sto se bunis sto moras da platis gradski prevoz. Imas uvek eko frendli alternativu, vrti pedale i cuti. 🤣
Zapravo Čanak nije separatista, ali recimo Orban bi nam rado oteo Vojvodinu (što uopšte ne krije) pa naši nacionalisti uglavnom ga gledaju prijateljski.
Lud narod, što bi rekao Jova Rašković.

No, sve to nema veze sa gradskim prevozom, a nemaju ni pedale.

Zapravo Čanak nije separatista, ali recimo Orban bi nam rado oteo Vojvodinu (što uopšte ne krije) pa naši nacionalisti uglavnom ga gledaju prijateljski.
Lud narod, što bi rekao Jova Rašković.

No, sve to nema veze sa gradskim prevozom, a nemaju ni pedale.

Ne vidi se jasno na snimku mozda ipak elektricna spravica i mozda ima pedale, lapo lapo hibrid sto bi rekli novosadzani 🤣🥶

Eko frendli, ima veze s temom priznaj. Zbog zelene agemde.

Back