- Poruka
- 16.332
15. Marta nam dolaze gosti iz cele Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siguran sam da su Beogradjani odusevljeni sto ce im ulice opet biti blokirane, sto ce ih manjina maltretirati i sto ce im drugi ograniciti kretanje i slobodu. Odusevljeni su sto ce ceo dan slusati buku pistaljki i vuvuzela. Sto ce ce ceo dan udisati miris prasetine sa raznja i rostillja. Sto ce ceo dan slusati glasnu muziku, zabavu i dranje. Sto ce im ceo grad ostati prljav i upisan. Siguran sam da su odusevljeni sto ce im biti unisten ceo dan i sto nece moci ziveti normalnim zivotom zbog drugih, koji svojim sebicnim postupcima zagorcavaju zivot Beogradjanima kao i celom narodu Srbije..
Sto ce im ceo grad ostati prljav i upisan
Znači Šešelj greši kad je rekao da su studenti od fakulteta napravili "štale i svinjce"Ne mogu da razumem da li se šališ ili si ozbiljan?
Da li si pogledao bar jedan snimak sa protesta studenata u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu? Snimak iz Inđije ili iz nekog drugog mesta?
Na kraju svakog protesta i blokade studenti počiste i spakuju đubre u velike crne kese. Radnicima "Gradske čistoće " ostaje samo da pokupe te crne kese.
Ne gresi, pa idite pogledajte Masinski u kakvom je stanju...Znači Šešelj greši kad je rekao da su studenti od fakulteta napravili "štale i svinjce"
Ciste ulice a na sopstvenom fakultetu prave rusvaj. To samo pokazuje za sta su tj. koje su im profesionalne perspektive u buducnosti.Na kraju svakog protesta i blokade studenti počiste i spakuju đubre u velike crne kese. Radnicima "Gradske čistoće " ostaje samo da pokupe te crne kese.
Tako je!!!Siguran sam da su Beogradjani odusevljeni sto ce im ulice opet biti blokirane, sto ce ih manjina maltretirati i sto ce im drugi ograniciti kretanje i slobodu. Odusevljeni su sto ce ceo dan slusati buku pistaljki i vuvuzela. Sto ce ce ceo dan udisati miris prasetine sa raznja i rostillja. Sto ce ceo dan slusati glasnu muziku, zabavu i dranje. Sto ce im ceo grad ostati prljav i upisan. Siguran sam da su odusevljeni sto ce im biti unisten ceo dan i sto nece moci ziveti normalnim zivotom zbog drugih, koji svojim sebicnim postupcima zagorcavaju zivot Beogradjanima kao i celom narodu Srbije..
Sa botom pokusavas da pricas?Ne mogu da razumem da li se šališ ili si ozbiljan?
Da li si pogledao bar jedan snimak sa protesta studenata u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu? Snimak iz Inđije ili iz nekog drugog mesta?
Na kraju svakog protesta i blokade studenti počiste i spakuju đubre u velike crne kese. Radnicima "Gradske čistoće " ostaje samo da pokupe te crne kese.
Nećemo se sresti. Svako neka radi svoj posao.15. Marta nam dolaze gosti iz cele Srbije.
jedino što je manjina nalazi se u tvojoj glaviSiguran sam da su Beogradjani odusevljeni sto ce im ulice opet biti blokirane, sto ce ih manjina maltretirati i sto ce im drugi ograniciti kretanje i slobodu. Odusevljeni su sto ce ceo dan slusati buku pistaljki i vuvuzela. Sto ce ce ceo dan udisati miris prasetine sa raznja i rostillja. Sto ce ceo dan slusati glasnu muziku, zabavu i dranje. Sto ce im ceo grad ostati prljav i upisan. Siguran sam da su odusevljeni sto ce im biti unisten ceo dan i sto nece moci ziveti normalnim zivotom zbog drugih, koji svojim sebicnim postupcima zagorcavaju zivot Beogradjanima kao i celom narodu Srbije..
ne brini, nije to sns miting, biće sve okejSiguran sam da su Beogradjani odusevljeni sto ce im ulice opet biti blokirane, sto ce ih manjina maltretirati i sto ce im drugi ograniciti kretanje i slobodu. Odusevljeni su sto ce ceo dan slusati buku pistaljki i vuvuzela. Sto ce ce ceo dan udisati miris prasetine sa raznja i rostillja. Sto ce ceo dan slusati glasnu muziku, zabavu i dranje. Sto ce im ceo grad ostati prljav i upisan. Siguran sam da su odusevljeni sto ce im biti unisten ceo dan i sto nece moci ziveti normalnim zivotom zbog drugih, koji svojim sebicnim postupcima zagorcavaju zivot Beogradjanima kao i celom narodu Srbije..
15. Marta nam dolaze gosti iz cele Srbije.
Zasto se Beogradjani ne bi radovali?15. Marta nam dolaze gosti iz cele Srbije.
Zasto se Beogradjani ne bi radovali?