Beogradjani 45 Vs Beogradjani 91

Migracija prvoakumulirane seljane posle 45-te rasprodajom prvodobijenih stanova nakon ostavinske rasprave i umerene alavosti
napravilo je rusvaj po zgradama gde još uvek obitavaju oni koji taj prvodobijeni stan nisu prodali da bi im dupe videlo put do drugog.
U prodate stanove došla je post 91-va seljana još alavija još samoljubivija ali bez trunke pameti i znanja - gde dupe tu i oni.

To je dovelo do tektonskih poremećaja u zimskom periodu.
Još koliko 70-ih i 80-ih starije komšije su BEZ PARDONA lupale na vrata mladjih komšija da se uvate lopate i očiste sneg.
Po gradskom prevozu je bilo nemoguće videti da penzioner stoji a da neko mladji koji može rep vrapcu da posoli sedi.

Dolaskom seljane od 91-ve to je bitno izmenjeno.
Na vapaje penzionera da ih bole noge ili ih bolest obara mlada seljna puna sebe bez trunke znanja stavlja slušalice u uši
praveći se da su to slušalice sa zvučnom izolacijom a takve se više ne prave. Ja sam slučajno našao Philipsove iz 90-ih očuvane.
Doneo neki Bosanac iz Austrije kad je dolazio na plaćeno bolovanje u rodni kraj pa stavio na Limundo.

Sneg?
Mlada seljana čeka da neko otkopa svoj auto pa da brže bolje parkira svoj tamo.
Na pitanje zašto malo ne očiste sneg - seljana sa viših spratova kaže da je sneg u prizemlju
a seljana iz prizemlja kaže kad očiste svi tada će i on(i).
Mislim šta ćeš da čistiš kad očiste svi?
Ima i zbunjenih - zar to nije posao gradske čistoće i beograd put-a?

Ja bih aktivirao i policajce iz policijskih stanica iskren da budem.
Ionako ne rade ništa
Jedini lopovi su političari a njih policija ne juri jer se plaši za svoju platicu.

- - - - - - - - - -

Кад би сва сељана неким чудом била уклоњена из Београда- остало би нас једва 10-и део...
Тако би се избори као ови данас одржавали у Лимес-у, дизањем руку придошлих...
Јбз, што би то било лепоооо!:lol:

...kad bi sve seljane nekim cudom uklonili iz Beograda,
novi sad bi bio prestoni grad ili Kikinda
jer,
1862. imala su ova tri grada isti broj stanovnika...
...?
Toliko ima ljepsih i zdravijih zelja
mada ova zelja je druge konotacije i mozda i pozitivna
ali povlaci i ovo sto rekoh...:hvala:

Back