Migracija prvoakumulirane seljane posle 45-te rasprodajom prvodobijenih stanova nakon ostavinske rasprave i umerene alavosti
napravilo je rusvaj po zgradama gde još uvek obitavaju oni koji taj prvodobijeni stan nisu prodali da bi im dupe videlo put do drugog.
U prodate stanove došla je post 91-va seljana još alavija još samoljubivija ali bez trunke pameti i znanja - gde dupe tu i oni.
To je dovelo do tektonskih poremećaja u zimskom periodu.
Još koliko 70-ih i 80-ih starije komšije su BEZ PARDONA lupale na vrata mladjih komšija da se uvate lopate i očiste sneg.
Po gradskom prevozu je bilo nemoguće videti da penzioner stoji a da neko mladji koji može rep vrapcu da posoli sedi.
Dolaskom seljane od 91-ve to je bitno izmenjeno.
Na vapaje penzionera da ih bole noge ili ih bolest obara mlada seljna puna sebe bez trunke znanja stavlja slušalice u uši
praveći se da su to slušalice sa zvučnom izolacijom a takve se više ne prave. Ja sam slučajno našao Philipsove iz 90-ih očuvane.
Doneo neki Bosanac iz Austrije kad je dolazio na plaćeno bolovanje u rodni kraj pa stavio na Limundo.
Sneg?
Mlada seljana čeka da neko otkopa svoj auto pa da brže bolje parkira svoj tamo.
Na pitanje zašto malo ne očiste sneg - seljana sa viših spratova kaže da je sneg u prizemlju
a seljana iz prizemlja kaže kad očiste svi tada će i on(i).
Mislim šta ćeš da čistiš kad očiste svi?
Ima i zbunjenih - zar to nije posao gradske čistoće i beograd put-a?
Ja bih aktivirao i policajce iz policijskih stanica iskren da budem.
Ionako ne rade ništa
Jedini lopovi su političari a njih policija ne juri jer se plaši za svoju platicu.
- - - - - - - - - -
napravilo je rusvaj po zgradama gde još uvek obitavaju oni koji taj prvodobijeni stan nisu prodali da bi im dupe videlo put do drugog.
U prodate stanove došla je post 91-va seljana još alavija još samoljubivija ali bez trunke pameti i znanja - gde dupe tu i oni.
To je dovelo do tektonskih poremećaja u zimskom periodu.
Još koliko 70-ih i 80-ih starije komšije su BEZ PARDONA lupale na vrata mladjih komšija da se uvate lopate i očiste sneg.
Po gradskom prevozu je bilo nemoguće videti da penzioner stoji a da neko mladji koji može rep vrapcu da posoli sedi.
Dolaskom seljane od 91-ve to je bitno izmenjeno.
Na vapaje penzionera da ih bole noge ili ih bolest obara mlada seljna puna sebe bez trunke znanja stavlja slušalice u uši
praveći se da su to slušalice sa zvučnom izolacijom a takve se više ne prave. Ja sam slučajno našao Philipsove iz 90-ih očuvane.
Doneo neki Bosanac iz Austrije kad je dolazio na plaćeno bolovanje u rodni kraj pa stavio na Limundo.
Sneg?
Mlada seljana čeka da neko otkopa svoj auto pa da brže bolje parkira svoj tamo.
Na pitanje zašto malo ne očiste sneg - seljana sa viših spratova kaže da je sneg u prizemlju
a seljana iz prizemlja kaže kad očiste svi tada će i on(i).
Mislim šta ćeš da čistiš kad očiste svi?
Ima i zbunjenih - zar to nije posao gradske čistoće i beograd put-a?
Ja bih aktivirao i policajce iz policijskih stanica iskren da budem.
Ionako ne rade ništa
Jedini lopovi su političari a njih policija ne juri jer se plaši za svoju platicu.
- - - - - - - - - -