Beograd vrsi obuku za rusenje rezima sirom Sveta ! Opasna igra ?

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.733
Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Canvas, bivši Otpor drži kurseve za rušenje režima, a stručnjaci upozoravaju da tako postajemo legitimna meta terorističkih napada. Još od 70-ih septembar je u svetu postao crni mesec za krvave akcije, a novi mudžahedini se regrutuju među plavokosim i plavookim Amerikankama.

Egipćanin Muhamed Adel u ispovesti za poznati američki časopis "Forin polisi" otkrio je da je za rušenje vlasti u svojoj zemlji bio obučavan u Beogradu. Obučavali su ga članovi Canvasa, nekadašnjeg Otpora, koje predvodi Srđa Popović. Muhamed je znanje koje je stekao za tih nedelju dana "studija" u Beogradu preneo svojim saradnicima sa kojima je rušio režim u Egiptu.....

151097_051512s1_f.jpg

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/137257/Nasilje-najveci-biznis-1-Srbija-meta-terorizma

Sta mislite koliko je ovo opasna igra za bezbednost drzave?

Obučavanje u Srbiji i to na Univerzitetu ne bih dozvolio.

A to šta CIA radi na obučavanju Gruzina, Ukrajinaca, Sirijaca itd. u njihovim zemljama me savršeno ne zanima.

Pa mislim da to nije uredu sto se tice drzavnih odnosa sa drugim drzavama, jer to na neki nacin pokazuje neprijateljski stav.

Sto se drugog dela tice, ne znam ko koga i gde obucava, ali kao sto si rekao to drzavu ne treba ni da zanima.

Зар Република Србија није неутрална земља?

naravno da jeste, i narod je politicki neutralan, oduvek je srbija bila oslonjena i na rusiju i na nemacku/austriju i na englesku/francusku. ali ovo danas u eu je produzetak velikonemacke ideje, pa su i ove lokalne organizacije eksponenti te ideje a ne vecine u srbiji

naravno da jeste, i narod je politicki neutralan, oduvek je srbija bila oslonjena i na rusiju i na nemacku/austriju i na englesku/francusku. ali ovo danas u eu je produzetak velikonemacke ideje, pa su i ove lokalne organizacije eksponenti te ideje a ne vecine u srbiji

Требало би законом забранити организације које се користе екстремизмом и насиљем као обликом политичке борбе.

Eto,petooktobraši konačno isplivaše na videlo kao petokolonaši...Da li ada mogu da se brane negiranjem da su za sve svoje radnje u periodu 2000te bili u stvari plaćeni i obučavani od stranih struktura,po inostranstvu?

Sada učenici prenose svoej znanje drugima,a kao odlična preporuka sigurno im je EPP "rušenje diktatora Miloševića"...

E moja Srbijo...plaćeniciamrički sada obučavaju druge plaćenike...

Eto,petooktobraši konačno isplivaše na videlo kao petokolonaši...Da li ada mogu da se brane negiranjem da su za sve svoje radnje u periodu 2000te bili u stvari plaćeni i obučavani od stranih struktura,po inostranstvu?

Sada učenici prenose svoej znanje drugima,a kao odlična preporuka sigurno im je EPP "rušenje diktatora Miloševića"...

E moja Srbijo...plaćeniciamrički sada obučavaju druge plaćenike...

pa oni se nikad nisu ni krili..cak su se hvalili da su bili na obuci u madjarskoj...hvalili se ko ih je placao...samo narod nije dobro slusao..

Back