Beograd: Ubo se nožem pa skočio sa zgrade

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
NIKOLA Lukić (38) pronađen je u četvrtak ujutru mrtav sa ubodnom ranom na stomaku, ispred zgrade u kojoj je živeo, u Ulici Jelene Mioče 4, u beogradskom Učiteljskom naselju.

Lukića je pronašao jedan komšija iz zgrade, oko 5.45, kad je krenuo na posao. u prvom trenutku, čovek nije prepoznao Lukića. Međutim, kada su u Jelene Mioče stigli policija i Hitna pomoć, već je bilo kasno.

Prema prvim nalazima, policija sumnja da je reč o samoubistvu, odnosno da se Lukić sam ubo nožem u stomak i onda skočio sa zgrade. Telo je poslato u Institut za sudsku medicinu i posle obdukcije će se pouzdano znati uzrok smrti Nikole Lukića.

Komšije iz zgrade, u kojoj je do sada zajedno sa njima živeo i Nikola, u šoku su i neverici. O njemu imaju samo reči hvale.

- Znamo ga još kao dete - priča komšinica B. P. - Živeo je sa starijim bratom Markom i majkom Jovankom u stanu u prizemlju. Roditelji su im bili razvedeni. Jovanka je divna žena i majka, a i oba sina su joj bila takva.


SPORTISTA OD GLAVE DO PETE
KOMŠIJE kažu da ne znaju da li je Nikola Lukić bio zaposlen ili je studirao. Ipak, naglašavaju da ga, od malih nogu, znaju kao sportistu. - Njegova najveća ljubav, od malih nogu, bio je bicikl. Takođe i pecanje i alpinizam. Bio je zdrav i normalan mladić. Zbog toga smo u čudu kako je ovako nešto moglo da se desi - čudi se komšinica B. P.


Nikolin stariji brat Marko je oženjen i živi na Voždovcu sa porodicom. Nikola je u stanu ostao sa majkom:

- Jovanka je pre Uskrsa pala i polomila obe noge. Nesrećna žena je od tada u bolnici, nepokretna je. Nikola je bio sam u stanu. Uvek fin, lepo vaspitan, javi se, porazgovara sa komšijama... Zašto bi ga neko mrzeo ili ubio? I zašto bi sam sebi to uradio?

Komšiluk ne zna šta je, inače, tihog i mirnog Nikolu Lukića nateralo da se odluči na samoubistvo, kako se priča.

- Ne znamo šta je posredi, da li se ubio ili ga je neko ubio. To će pokazati obdukcija. Međutim, priča se da je neko iz komšiluka rekao da zna da se Nikola, pre nego što se ubo nožem u stomak, okupao i obukao čistu majicu na sebe. Onda je, navodno, otišao u kuhinju, uzeo nož i ubo se u stomak. Videvši da se nije odmah usmrtio, popeo se na krov zgrade i skočio dole. Tajnu zbog čega je to uradio, nažalost, odneo je sa sobom u grob - kažu komšije.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...5133-Beograd-Ubo-se-nozem-pa-skocio-sa-zgrade

gde je Džordži :sad2:
 

Back
Top