Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 13.650
Blokaderi koji se ne izjasne "za" time automatski priznaju da su sorosevci. Da vas vidimo 
"To je šansa za razvoj glavnog grada Srbije. Šansa za uspostavljanje saradnje sa gradovima širom sveta. Pre svega šansa za ekonomiju, bolju infrastrukturu, ali i saradnju između univerziteta", rekao je Domingez za Sputnjik.
On je podsetio da je na skupu prošle godine u Moskvi na Forumu BRIKS-a bilo više od 100 zemalja, odnosno više od 300 gradova tih zemalja.
"Nudimo puno mogućnosti, puno projekata. Oduševljen sam Beogradom, lično ću se postarati da nam se pridruži ove godine na Forumu u Sankt Peterburgu", dodao je on.
Dodaje da je budućnost Srbije u slobodnom svetu, u društvu zemalja BRIKS-a, ali i da razume zašto već nije tamo.
"Razumem da je glavni problem priključivanju Srbije pritisak koji uvek trpi od Zapada. I zbog bliskih odnosa sa Rusijom je pritisnuta. Žele svima da diktiraju šta da rade, to vidimo u Arfici, u Južnoj Americi, a vas su i bombardovali. Ako prikupite snagu za taj korak, mi smo tu, čekamo vas", poručio je Domingez.

BRIKS zove Beograd: "Mi smo tu, čekamo vas"
Zamenik direktora direkcije Međunarodnog opštinskog foruma BRIKS-a, Brazilac Enrike Domingez rekao je da iako Srbija nije zemlja partner, članica BRIKS-a, grad Beograd dobiće zvaničan poziv da se priključi Međunarodnom opštinskom forumu BRIKS-a."To je šansa za razvoj glavnog grada Srbije. Šansa za uspostavljanje saradnje sa gradovima širom sveta. Pre svega šansa za ekonomiju, bolju infrastrukturu, ali i saradnju između univerziteta", rekao je Domingez za Sputnjik.
On je podsetio da je na skupu prošle godine u Moskvi na Forumu BRIKS-a bilo više od 100 zemalja, odnosno više od 300 gradova tih zemalja.
"Nudimo puno mogućnosti, puno projekata. Oduševljen sam Beogradom, lično ću se postarati da nam se pridruži ove godine na Forumu u Sankt Peterburgu", dodao je on.
Dodaje da je budućnost Srbije u slobodnom svetu, u društvu zemalja BRIKS-a, ali i da razume zašto već nije tamo.
"Razumem da je glavni problem priključivanju Srbije pritisak koji uvek trpi od Zapada. I zbog bliskih odnosa sa Rusijom je pritisnuta. Žele svima da diktiraju šta da rade, to vidimo u Arfici, u Južnoj Americi, a vas su i bombardovali. Ako prikupite snagu za taj korak, mi smo tu, čekamo vas", poručio je Domingez.