Београд јесте "Газела": Покрет "Крени, промени" излази на изборе као нова политичка снага, Саво Манојловић кандидат за градоначелника Београда

Na najneregularnijim izborima Kreni-Promeni je ostvario najbolji samostalni opozicioni rezultat od 2012. godine.

Jeste, kad je jajarski iskoristio momenat kad deo opozicije bojkotuje. I to se ne dešava prvi put, uvek neko ispali.

Sad on poziva na bojkot i vaninstitucionalnu borbu, pa će možda tako cela opozicija da se okupi oko toga i na nekim sledećim izborima će opet da se pojavi neki novi padobranac koji će to da iskoristi. I tako se opozicija večno vrti u krug.

Svako novi ko dođe na političku scenu, saplete stare, pa se onda godinama sređuju odnosi, pa se ujedine, pa opet dođe neko novi, sve razjebe, pa svi izginu i tako u krug. Srpska opoziciona scena ;)
 
1719241394519.png
Pokret ‘Kreni-promeni’ podneo krivičnu prijavu protiv Šapića


"Odbornik tog pokreta Milan Ljutovac rekao je da su mu nakon prošlih izbora, na kojima je bio odbornik koalicije 'Srbija protiv nasilja', iz SNS nudili mito kako bi ta stranka imala većinu za formiranje vlasti u Beogradu"


Kreni-Promeni-logo-foto-Autonomija-1024x688.jpg


24. ЈУН 2024.

Odbornici pokreta „Kreni-promeni“ poručili su da kandidat za gradonačelnika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić ne treba da bude izabran na tu funkciju, jer su oni protiv njega podneli krivičnu prijavu za pokušaj kupovine mandata na izborima.

Programski direktor pokreta Savo Manojlović, nakon što je podneo krivičnu prijavu, izjavio je ispred Palate pravde da Šapić treba tu da dođe kako bi dao izjavu, a da će nakon okončanja postupka najverovatnije biti u zatvoru.

„Naši odbornici neće prisustvovati današnjoj sednici, mi ovako branimo Srbiju i Beograd institucionalnim putem“, rekao je Manojlović navodeći da veruje institucijama, ali ne i onima koji su ih oteli.

Odbornik tog pokreta Milan Ljutovac rekao je da su mu nakon prošlih izbora, na kojima je bio odbornik koalicije „Srbija protiv nasilja“, iz SNS nudili mito kako bi ta stranka imala većinu za formiranje vlasti u Beogradu.

Ljutovac je pozvao političare da se u svom radu vode interesima građana što je i način da se pokrenu iz apatije.

Krivičnom prijavom je obuhvaćen i šef Šapićevog kabineta Nenad Milovanović i još jedan član SNS.
 

Back
Top