Београд јесте "Газела": Покрет "Крени, промени" излази на изборе као нова политичка снага, Саво Манојловић кандидат за градоначелника Београда

1716684042766.png

Savo Manojlović u Novom Sadu: Potrebno je da građani budu svesni - od svakog od nas zavisi


Lider Kreni-promeni Savo Manojlović poručio je u Novom Sadu da će do promene doći ukoliko svi građani koji su za promene izađu i glasaju 2. juna.


преузимање - 2024-05-26T024524.645.png


25.05.2024.

"Zavisi bukvalno od svakog od građana, tačno je da imamo najneregularnije izbore do sada, ali naša suštinska poruka je da ne mogu oni toliko da kradu koliko mi volimo i Beograd, i Novi Sad, i Niš, i Srbiju", kaže Savo Manojlović

Dodaje da ćemo imati promenu ukoliko građani izađu na izbore.
"Potrebno je da građani budu svesni da od svakog od nas zavisi", kaže on.

Manojlović kaže da će pokret Kreni-promeni uvesti referentne cene, čime će doći do uštede za projekte koji će ići na uslugu građanima.

"Konkretno pričamo o ekološkim projektima, dakle – ukidanje grejanja na mazut, ukidanje srednjih i malih kotlarnica. Takođe, da sva porodilišta renoviramo iz gradskih budžeta, da subvencionišemo plate medicinskim radnicima kako niko ne bi čekao na operacije, jer zdravstveni radnici odlaze u Nemačku i tamo rade jer imaju veća primanja", navodi Savo Manojlović.
 
  • Haha
Reactions: PA8

Back
Top