Beograd dobio prvu mobilnu berbernicu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
369.146
Ulicama Beograda od nedavno krstari neobičan kombi. "Barber Bus", kako se zove ovaj salon na točkovima,
napravljen je sa idejom da se i onim muškarcima koji su uvek u nekoj gužvi, omoguće usluge njihovog omiljenog berberina.
"Barber Bus" može da dođe do bilo kog dela grada, a osmislili su ga Uroš i Luka Pap, inspirisani već postojećim biznis modelom mobilnih berbernica u Americi.

Iako im je u početku bilo teško da pronađu zaposlene koji će se prilagoditi potpuno novom konceptu poslovanja kod nas,
Vuk Petrović, berberin i vozač "salona na točkovima", za Euronews Srbija objašnjava da to bio pravi posao za njega.

Mesto u stolici "Barber Busa" može se rezervisati putem telefona, sajta i Instagrama, a dolazi do svih delova Beograda.
Voze i do drugih gradova Srbije, ali ukoliko se na destinaciji okuplja veći broj mušterija.

sisanje.jpg

Dobra ideja ionako imam posla sa umišljenim frizerkama koje imaju komplex kao čistačice pa dok me šišaju sve znaju.
Jedna rekla za roditelje čija su deca pobijena u školi da je čula od komšije čiji unuk ide u tu školu da je klinac rekao kako niko od roditelja pobijene dece nije normalan.Ja je gledam u ogledalu da ste mi samo videli facu.
Više nisam otišao u taj frizerski salon u Gradiću Pejton.

Back