Београд добија СПОМЕН- ШУМУ као знак сећања на жртве вируса корона

Poruka
20.095
ВЕСИЋ:
Београд добија спомен-шуму
као ЗНАК СЕЋАЊА на жртве вируса корона

vesic-mitic_620x0_620x0_620x0.jpg
Град Београд ће, по завршетку епидемије вируса корона, у неком од постојећих београдских паркова направити спомен-шуму у знак сећања на жртве овог вируса, изјавио је за Телевизију „Пинк” заменик градоначелника Београда Горан Весић. Како је појаснио, у спомен-шуми ће бити посађена стабла, тачно онолико колико је било жртава вируса корона у Србији.

Да није мало превише ове "стручне ЛУДОСТИ":dash:
Хајд` врати се ти, Весићу, раскопавању и реновирању београдских улица и паркова - то најбоље умеш.... Мани се шума! Ако ти све то дозволимо, остаћемо и без ваздуха, који дишемо, НА ШКРГЕ,у последње време !!!

Poslednja izmena:
Град Београд ће, по завршетку епидемије вируса корона, у неком од постојећих београдских паркова направити спомен-шуму у знак сећања на жртве овог вируса, изјавио је за Телевизију „Пинк” заменик градоначелника Београда Горан Весић. Како је појаснио, у спомен-шуми ће бити посађена стабла, тачно онолико колико је било жртава вируса корона у Србији.

Хајд` врати се ти, Весићу, раскопавању и реновирању београдских улица и паркова - то најбоље умеш.... Мани се шума! Ако ти дозволимо, остаћемо и без ваздуха, који дишемо, у последње време, НА ШКРГЕ!!!

Ludak.Pod hitno na neuropsihijatriju.

Teško mi je da poverujem da je iko iz Beograda ovako nešto predložio, ali podržavam ideju i ona treba da zaživi. Da Bog da zasadili svuda po našim brdima, u svakoj opštini, onoliko stabala koliko je ljudi odneo COVID19, da Bog da uvek gledali napred i sadili drveće gde god se to može i za svakim izgubljenim životom u Srbiji.

Zasadi, tako je, nešto će nići, tuga će se proći možda nekad, ali drvo će sutra ostati našoj deci, dati hlad, plodove, veru u sutra!

Svaka čast ako je to uopšte istina!
Vesiću, mudro ste zborili ako ste vi uopšte žrtva ovog masovnog podrugivanja i podsmevanja!

1589054391377.png

Ne brinite, @Darth Vader , Zeleni ima da se pokondire na sve te teme i sad kad imamo ideju, verujem da će da svane zemlja Srbija sa ne tek nekih 200-300 stabala (koja označavaju nečije članove porodice)-sadićemo i hiljade,... što neće nikad da se ravna sa brojem žrtava koje je Srbija dala ikada, ali će značiti da svojoj zemlji nešto i vraćamo, a ne samo otimamo! Da se stabla broje u žrtvama, ne bismo se kroz drveće ni videli na ulicama koliko je ova naša majka Srbija dece izgubila u tim vremenima koja su iza nas.
Ovo prepoznajem kao mali znak saučestvovanja sa ljudima koji su ostali bez nekoga u borbi sa ovim ''izmišljenim'' virusom koji ''AV koristi u svrhe svoje izborne kampanje''.
Eto, da je samo predizborna kampanja, AV bi pred nas izašao sa 0 žrtava, onako kako samo jedan predsednik želi da izađe pred svoje građane u ekscesnim situacijama.

Teško mi je da poverujem da je iko iz Beograda ovako nešto predložio, ali podržavam ideju i ona treba da zaživi. Da Bog da zasadili svuda po našim brdima, u svakoj opštini, onoliko stabala koliko je ljudi odneo COVID19, da Bog da uvek gledali napred i sadili drveće gde god se to može i za svakim izgubljenim životom u Srbiji.

Zasadi, tako je, nešto će nići, tuga će se proći možda nekad, ali drvo će sutra ostati našoj deci, dati hlad, plodove, veru u sutra!

Svaka čast ako je to uopšte istina!
Vesiću, mudro ste zborili ako ste vi uopšte žrtva ovog masovnog podrugivanja i podsmevanja!

Pogledajte prilog 695179

Не дао Бог да овај више било шта "засади". Шта они "засаде", ту нема живота:roll: сем "корова", оног ЖИВОТНОГ!!!

Стара лепа народна пословица гласи: Дрво није кукуруз...да га сади ко.....

@kisela bombona , do par dana nazad nisam znala ko je Vesić, ne zanima me ni sad, ali za dobru stvar držem palac i angažovala bih se rado za nju pa makar je smislio i Boško Obradović (a što nije???), koji je, by the way, sposobniji od ovoga čemu se predao i verujem da će sad da sedne, razmisli i počne da okuplja ljude na neki drugi način i za neke sledeće izbore.
Nemoj da mi se manekeniše više, dosta je, shvatili smo da je lepotan davno, neka zauzda besne pse.. Hajde sad nekog prosvetljivanja, nekog učenja i rada na sebi, podsećanja na ono iz škole, malo da se uljudi i izobliči.
Poješće ga nove velike ribe, mora da se distancira od šljama osim ako se u šljamu uvek nije najviše pronalazio, što bi me... pa, u najmanju ruku, negativno iznenadilo. :sad2:

Овако изгледа свако дрво (из те шуме) коју Весић "сади"

bgd-Kalemegdan-kmihajlovic%20(3).jpg

bgd-Kalemegdan-kmihajlovic%20(5)_620x0.jpg

bgd-Kalemegdan-kmihajlovic%20(4).jpg

582761_drvece_ff.jpg

560161_drvece-2_ff.jpg

images%7Ccms-image-000011098.jpg

6ecd24c47dccaa8347ca91f8a5139612.jpeg

Весић је доказани "убица" плућа Београда!!!.... о каквој шуми он то прича? ЛицЕмер!!!!

.

@kisela bombona , do par dana nazad nisam znala ko je Vesić, ne zanima me ni sad, ali za dobru stvar držem palac i angažovala bih se rado za nju pa makar je smislio i Boško Obradović (a što nije???), koji je, by the way, sposobniji od ovoga čemu se predao i verujem da će sad da sedne, razmisli i počne da okuplja ljude na neki drugi način i za neke sledeće izbore.
Nemoj da mi se manekeniše više, dosta je, shvatili smo da je lepotan davno, neka zauzda besne pse.. Hajde sad nekog prosvetljivanja, nekog učenja i rada na sebi, podsećanja na ono iz škole, malo da se uljudi i izobliči.
Poješće ga nove velike ribe, mora da se distancira od šljama osim ako se u šljamu uvek nije najviše pronalazio, što bi me... pa, u najmanju ruku, negativno iznenadilo. :sad2:

хајд` мало шетај,....попиј водице из Вучићеве и Весићеве шаке:mazi:. (Не бих ти одговарала, да ниси поменула тог кретенчића Бошкића. КАКВЕ ВЕЗЕ ОН ИМА СА ОВОМ темом? Теби вероватно има, јер мораш да га поменеш, јер тако налаже партијски СНС задатак:strika:)

.

хајд` мало шетај,....попиј водице из Вучићеве и Весићеве шаке:mazi:. (Не бих ти одговарала, да ниси поменула тог кретенчића Бошкића. КАКВЕ ВЕЗЕ ОН ИМА СА ОВОМ темом? Теби вероватно има, јер мораш да га поменеш, јер тако налаже партијски СНС задатак:strika:)
Hvala, prija mi šetnja, uvek sebe podsećam da treba više i duže, mada nešto u ove brojače koraka nisam sigurna i plaše me!
Boška... ok, nije trebalo da spominjem, ali nešto 'ko da će da vidi mišljenje dobronamerne osobe nekad, što... Krstarica je tu da nas poveže kad tad, i da bih za nekog glasala sutra moram da mu kažem šta mu nedostaje, prosto da ne bude nesporazuma zašto glasam za bilo koju drugu opciju koja ima neke dodire sa stvarnošću koju želimo da proživljavamo!
Ja sam zapravo Boškov fan i želim da postane osoba za koju ćemo nekih izbora da glasamo, možda ne ovih...Svakako ne ovih.
Mora da raste kao AV, da prođe sito i rešeto... ali verujem u njega!

Не дао Бог да овај више било шта "засади". Шта они "засаде", ту нема живота:roll: сем "корова", оног ЖИВОТНОГ!!!

Стара лепа народна пословица гласи: Дрво није кукуруз...да га сади ко.....

Vesic je zavrsio skolu u Kamenici i po zanimanju je saobracajac. E sad, gledajuci sta je uradio od beogradskog saobracaja, sto bi po logici stvari trebalo najbolje da zna, mozete zamisliti kakve nadrealisticke egzibicije mu padaju na pamet kada su u pitanju stvari koje ne zna.

Sve u svemu jedna gramziva, primitivna, upljuvana, nepismena krusevacka seljara.

Хајд` врати се ти, Весићу, раскопавању и реновирању београдских улица и паркова - то најбоље умеш.... Мани се шума! Ако ти све то дозволимо, остаћемо и без ваздуха, који дишемо, НА ШКРГЕ,у последње време !!!

Vesicu stetocino nevidjena . Posadi prvo ono sto si posekao po Beograduu, pa onih milion stabala koje nemas , a obeco si , pa tek onda pravi svoju neku imaginarnu sumicu .
U stvari , vrati se u svoju pripizdinu i kopaj ,ori tamo i regulisi saobracaj koliko ti volja .
Spasi nas , unakazio si Beograd ko niko !
Nisi Djilasu ni za ispod nokta !!!!!!!!!!!!!!

.
Rece neko kome je ideal milosevic i kune se u sps,koji je glavni saucesnik sns...
Mozga bez.

obuko se vucina ko baka pa misli da smo mi crvenkape da se primimo

na stranu sve, ali kako misli u parku da napravi sumu :D

Пих, шта је то за човека, са овако ненормално развијеним сивим можданим вијугама:roll:. Глава му једино и служи за такве "умотворине". А још кад има "саветодавца" који се у све разуме, у све се меша, који је "ПРВИ над првима", замисли онда само који је то спој "интелигенције" и шта све само њих двојица не могу да осмисле или реше.

qsq_1000x0.jpg

Rece neko kome je ideal milosevic i kune se u sps,koji je glavni saucesnik sns...
Mozga bez.

Ти си изгледа врло глуп, када можеш да напишеш да се ја "КУНЕМ" у СПС.
И какве везе има Слободан Милошевић са овим сада СПС, "саучесником СНС":?: А тек, какве везе имам ја са овим СПС:?::?: Вређаш моју интелигенцију са таквим закључцима. Мислим да би требао да се извиниш, јер је то заиста ВЕЛИКА увреда за мене!!!

Back