BEOGRAD - da li je bezbedan noću ?

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Sa preko dva miliona stanovnika Beograd je
svrstan u grupu evropskih velemetropola.
Nije kao Pariz,Moskva ili London,ali je savremeni grad,
sa dnevnom gužvom,ljudima koji vasceli dan trčkaraju užim
jezgrom,kafićima,besposličarima.....sa parama i bez njih,
prepun mladosti,kafića....atraktivnih devojaka očaravajuće
lepote.....
Sve što mora imati velegrad.
Da bi bio to čemu stremi.

Ali,koliko je bezbedan noću ?
Nekad,kažu,moglo se 'ladno zanoćiti na klupi u parku.
Da ti dlaka sa glave ne fali !
Sme li se to danas ?
Šta mislite ?

Očekujem komentar.I primere,ako ih ima.A ima ih - sigurno !
:think:

Poslednja izmena:
Moje lično iskustvo, pošto sam više puta pešačio totalno sam od centra grada pa skoro do kraja Voždovca kada nije bilo noćnog busa i to od 2-3 pa sve do 4 ujutru jeste da je Beograd poprilično bezbedan grad ALI vrlo je bitno izbegavati sporedne ulice jer se tamo ustvari kriju najveće opasnosti od različitih narkomana, pijandura, navijačkih ekipa (koje su pre toga cirkale celu noć alkohol pa bi im vi legli ko kec na deset) i slično ! Dakle ako se vraćate samo glavnim putevima-ulicama i prilično ste bezbedni u suprotnom ako uletite kod nekog u kraj a da isti ne poznajete ili oni ne poznaju vas teško vama. Naravno i na ovim glavnim putevima se nađe po koji pijani ludak koji je upravo izašao iz diskoteke i dere se ko majmun ali kada već vidite tako nešto samo druga strana ulice i kuliranje čak iako vam nešto dobaci.

hahaha, grofe grofe. :hahaha:

Odgovorno tvrdim da su đankomani najmanja briga. Nikad u životu se nisam osećao ugroženim od strane njih, a video sam ih mlogo. Najgore što sam doživeo je bilo a me smaraju zza neki sitniš, ili onaj što mi je đipio pijačni digitron na stanici.

Jedini koijih se ja plašim su "opasni momci iz kraja" koji mrze narkomane, vole kavgu, napadaju u grupama i mlate bez razloga.

hahaha, grofe grofe. :hahaha:

Odgovorno tvrdim da su đankomani najmanja briga. Nikad u životu se nisam osećao ugroženim od strane njih, a video sam ih mlogo. Najgore što sam doživeo je bilo a me smaraju zza neki sitniš, ili onaj što mi je đipio pijačni digitron na stanici.

Jedini koijih se ja plašim su "opasni momci iz kraja" koji mrze narkomane, vole kavgu, napadaju u grupama i mlate bez razloga.

Upravo to ! Zato samo idi glavnim gradskim ulicama ili ako je neki kraj u pitanju najvećom ulicom i nemaš nikakvih problema. U suprotnom rizikuješ da dobiješ debele batine, i još ako provale da si iz kraja kojeg oni mrze zbog protivničke ekipe teško tebi :D .

Upravo to ! Zato samo idi glavnim gradskim ulicama ili ako je neki kraj u pitanju najvećom ulicom i nemaš nikakvih problema. U suprotnom rizikuješ da dobiješ debele batine, i još ako provale da si iz kraja kojeg oni mrze zbog protivničke ekipe teško tebi :D .

nisam uopšte iz beograda. ali sam zujao u sitne sate tamo... za đanose znam - svuda su isti, a u dva ujutro su ili u krevetu ili su se odavno našmrkali pa su mirni ko bube.

Za pijane navijače ne grantujem.

nisam uopšte iz beograda. ali sam zujao u sitne sate tamo... za đanose znam - svuda su isti, a u dva ujutro su ili u krevetu ili su se odavno našmrkali pa su mirni ko bube.

Za pijane navijače ne grantujem.

Samo ti misli kako hoćeš,
a ja sam u ovom gradu decenijama....
Osnovne i jedine opasnosti su narkomani i
džabalebaroši - pivopije,koje su često siledžije i zadirkuju
prolaznike.
Uvek su u grupi i vrlo su nasilni.
Naravno, i pijani vozači.
Ali,oni su druga opasnost.

Ne kao nekad. Sad je vec rizik kretati se u gluvo doba, sam bez pratnje.

Ma,ako imaš i muškog pratioca,
a krećeš se ulicama izvan osvetljenog centra i ostalih šetača,
postoji opasnost od provokacija i nasrtaja kojekakvih pijanih ili
iskompleksiranih kretena.....!
Isto je u Harlemu i Bronksu.
Crnje samo čekaju da poduvate nekog zalutalog jenkija.

Poslednja izmena:
Pa sta znam...slazem se sa g. Platinom, nije kao ranije, ali opet, nije da opasnost vreba iza svakog ugla...veca sranja prave dokoni klinci koji ruse sve pred sobom, nego drugi...ali ides svojim putem ne gledas nikoga i mirna ti glava....ponekom prosjaku das 20 dindzi, kupis svoj mir i to je to .. :)

Ma,ako imaš i muškog pratioca,
a krećeš se ulicama izvan osvetljenog centra i ostalih šetača,
postoji opasnost od provokacija i nasrtaja kojekakvih pijanih ili
iskompleksiranih kretena.....!
Isto je u Harlemu i Bronksu.
Crnje samo čekaju da poduvate nekog zalutalog jenkija.

a pa toga na izvolte ima...

zato bajonet od 30cm efikasno rasteruje takve i slične budale. kad vide da se ne zahebavaš, obično se sklone. niki ne rizikuje da mu počešeš jetru rđavom oštricom.

Sa preko dva miliona stanovnika Beograd je
svrstan u grupu evropskih velemetropola.
Nije kao Pariz,Moskva ili London,ali je savremeni grad,
sa dnevnom gužvom,ljudima koji vasceli dan trčkaraju užim
jezgrom,kafićima,besposličarima.....sa parama i bez njih,
prepun mladosti,kafića....atraktivnih devojaka očaravajuće
lepote.....
Sve što mora imati velegrad.
Da bi bio to čemu stremi.

Nekad,kažu,moglo se 'ladno zanoćiti na klupi u parku.
Da ti dlaka sa glave ne fali !
Sme li se to danas ?
Šta mislite ?

Očekujem komentar.I primere,ako ih ima.A ima ih - sigurno !
:think:

- grupa pijanih i verovatno naduvanih mladića pre neku noć je skakala i vrištala po automobilima u jednoj prometnoj ulici....ko je od stanara izašao na prozor da ih zamoli da se stišaju, dobio je po ciglu;
- prodavačica, koja je sela na prag da ispuši cigaru pred zatvaranje radnje, bila je gadjana kesom punom kokošijih jaja iz nekog nabudženog džipa;
- jedan od dva mladića koja su stajala na trotoaru i pričala, dobio je flašom koka kole udarac po bubrezima iz auta u letu...;

Nije bezbedan ni noću ni danju...odlepili smo..

Back