Beograd: Autobus udario dete u Borskoj ulici

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Jedna devojčica koja ima oko tri godine povređena je u saobraćajnoj nesreći u Borskoj ulici kada je na nju naleteo autobus dok je prelazila ulicu.


Foto: MONDO (Petar Stojanović)
U Hitnoj pomoći su rekli da se nesreća dogodila nešto pre 20 časova. Dete je sa povredama glave i kuka zbrinuto u Urgentnom centru.

Na Zrenjaninskom putu kod crkve, nešto posle 18 časova, povređeno je još jedno dete koje je palo sa ljuljaške.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, dete je imalo tešku traumu glave i krvarenja iz ušiju i nosa zbog čega je zbrinuto kod neurohirurga.

U Hitnoj pomoći su rekli da je oko 22 časa na Kalemegdanskoj tvrđavi napadnuta devojka koja ima oko 22 godine. Ona je zbrinuta na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA).

Kako su rekli u toj službi, nešto posle 22 sata u tuči u kafiću u Spasenovićevoj ulici povređena su dvojica muškaraca koji imaju oko 25 godina. Prvi ima posekotinu podlaktice, a drugi povredu glave.

U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile nešto pre ponoći povređene su dve osobe. Prva nesreća se dogodila na uglu Darvinove i Ulice Dimitrija Marinkovića u tom udesu je povređena devojka koja ima oko 21 godinu. Ona je sa povredom karlice zbrinuta na VMA.

U saobraćajnoj nesreći u Karamatinoj 34 povređen je vozač, koji je nakon dolaska lekara Hitne pomoći odbio dalji tarnsport.

http://www.mondo.rs/s252496/Info/Hronika_i_Drustvo/Beograd-_Autobus_udario_dete_u_Borskoj_ulici.html
 

Back
Top