електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 116.798
Добро, шта Гангула предлаже на месту исељеног Зоо врта. Кад скину кавезе остаје шта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Са гаражом на спрат.soping mol
Ја ништа не знам унапред. Прво да видим па ћу да судим.Sta god da urade,znam,nece mi se svideti.Samo na profit misle.
Nagledao sam ih se.Zasta god su se uhvatili ,su omanuli.I kliker bi pokvarili.Ја ништа не знам унапред. Прво да видим па ћу да судим.
Ako vam je za utehu (sumnjam),konkretno,te zivotinje,koje su u zoo vrtovima su uhlavnom tu vise generacija.One su toliko pripitomljene i promenjene,do tog nivoa da u prirodi vise ne bi ni opstale.Zivotinjski instinkt im je degradiran,prosto,umrle bi u divljini bez pomoci ljudi.Исто. Не идем из тог разлога јер се осећам као задње смеће гледајући бића која траже хектаре и хектаре у кавезу 3х4.
Ni ja...То је огроман подухват, просто не могу да поверујем да ће се остварити.
Бациће их у неки Железник или слично. Него сва инфраструктура за смештај животиња, то је проблем.Ni ja...
Posebno mi nezamialivo kako ce da rese smestaj tih ljudi koji zive tamo
Nece se ostvariti..i ako se prisetite ovo nije prvi put da se u svrehu politickog marketinga prica o preseljenju Zoo vrtaТо је огроман подухват, просто не могу да поверујем да ће се остварити.
A ako nadodje voda.Juče je potvrđeno da je doneta odluka u vezi sa premeštanjem Beo zoo-vrta iz centra na Adu Ciganliju, odnosno na prostor Ada safari.
Na prostoru budućeg zoo vrta, prema rečima nadređenih, nalazi se divlje naselje u kojem živi oko 1500 ljudi. Nakon što se oni isele, radiće se na pravljenju smeštaja za životinje, a navodi se da će imati duplo više prostora nego sada i da će biti smeštene u humanijim uslovima.
Što se tiče prelaska do nove lokacije zoo vrta, navodi se da je svakako planiran pešačko-biciklistički most na Adi, ali će se dodati i alternativni način prelaska, žičarom do zoološkog vrta.
https://www.beograduzivo.rs/info/gradske-vesti/zicarom-do-novog-zooloskog-vrta/
Prvo idu krokodili i foke.A ako nadodje voda.
Gde ce da smeste zivotinje
На месту је које превазилази његове способности.On ni o cemu nema pojma kada bude pitan konkretno.Ne zna ni da se opasne materije prevoze zeleznicki tunelom kroz Beograd.
"Ne znam" je uglavnom njegov odgovor
Oni dobro plivaju,direktno do BWPrvo idu krokodili i foke.