Bendovi-shta staviti na repertoar

E puuuuuuno hvala, :)
ali ipak ti josh malo fali da me ubedish...ipak mi je glupo da nastupamo pod tim imenom. A shto se tice ovih mojih nevinih ku*vi treba mi josh ovoliko zivaca i josh mnooooogo srece da im nametnem svoje mishljenje. Cak su bili fini...ako mi se ne dopada taj naziv, imam alternativu- "pijani komarci".....wtf...?!!!!! :!: :?:to je naravno, opet jedna od njihovih briljantnih ideja...
Shto se tice Sarla akrobate to nam je vec uveliko na repertoaru :D
Nece da sviraju peperse....nece ac/dc....nece iron maidena....nece evanescence....nece van gogha....nece nishta! I to pocinje da me nervira....a koje pesme od evanescence su ok za svirku?
E pa neshto cemo morati da sviramo...sutra cu im reci da moramo da pravimo kompromis. Svako po 2 pesme stavlja na repertoar. Ima nas petoro, tako da je to 10 pesama, i josh ovih par shto imamo....bice to ok(nadam se). Mora teko, drugacije ne moze...
I kako prolazi pesma When the blind man cryes...?

-ja jesam nova, ali ipak znam ponešto...
-ime je baš kul! opuštencija, bre! bendovi se ne ocenjuju po imenu, nego po zvuku, tj. umeću...
-od evanesceca, pošto sviraš klavijature, pokušaj My immortal(veruj i najteži sloj grandovki iz mog okruženja je gotivi) ili Call me when you`re sober(dugo je bila hit)......ne verujem da su baš najlakše, ali pali......:)

Back