Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
do sada nikad u zivotu nisam odbio zensko za sex ali sve ima svoj prvi put , i eto sinoc ... ma nisam ni odbio nego nisam mogao - zbog fudbala ili kladze sve jedno.
cekam 8 234 € na listicu ako danas pobede rumuni na EP i nervozan sam kao leptir.
eto ubi mi fudbal sexualni zivot
izgleda stvarno ne moze i jare i pare
ako prodje tiket i dobijes 12 798$ po danasnjem kursu:shock:...ti ces narednih deset do dvadeset dana morati da uzmes dva rumuna da te brane od obozavateljki i da te odmijene kad posustanes...
do sada nikad u zivotu nisam odbio zensko za sex ali sve ima svoj prvi put , i eto sinoc ... ma nisam ni odbio nego nisam mogao - zbog fudbala ili kladze sve jedno.
cekam 8 234 € na listicu ako danas pobede rumuni na EP i nervozan sam kao leptir.
eto ubi mi fudbal sexualni zivot
izgleda stvarno ne moze i jare i pare
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................................................
sta reci a ne zaplakati tkacio: rumuni tkacio:
sva sreca pa me ljudi savetovase da branim tiket i ja poslusao pa sam ipak u nekom plusu 600 € ali je to ipak daleko od 8 soma to jest 7 posto sam se branio sa 2 x 500
p.s.resio sam sad eto sa ovih dobijenih 600 € da odem malko u amsterdam i to u rumunskom dresu al tek za koji dan kad blentave holandjane otresu isti ti zabari koje su prakticno pustili (tek posle cuo da su donadoni i van basten kucni prijatelji) u polufinalu .
sala na stranu - ima u amsterdamu par dobrih lokala gde covek moze posteno da se IzDuVa posle ovakvih poraza