Да ли знате да становници остатка Србије завитлавају Београђане због своје препотентности ,,Белограђани малограђани" и какав је ваш став по том питању? Да ли вас ако сте из Београда то погађа?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Још једна дебилна тема.Да ли знате да становници остатка Србије завитлавају Београђане због своје препотентности ,,Белограђани малограђани" и какав је ваш став по том питању? Да ли вас ако сте из Београда то погађа?
Овако у разговору, кад неко потенцира да је из Београда, само кажу Белограђанин малограђанин.Још једна дебилна тема.
Где их то завитлавају, јел испред сеоске продавнице уз пиво?
Београд је одувек био отворен град али, на жалост, у последњих 30 година населило се пуно шљама.Ne, Beograd je ionako sad mesavina svega.
Белограђанин малограђанин би те назвали у остатку Србије.Београд је одувек био отворен град али, на жалост, у последњих 30 година населило се пуно шљама.
Па тешко да ће се неко из Београда запутити на село да би попио пиво испред сеоске продавнице и започео разговор са сеоским фацама?Овако у разговору, кад неко потенцира да је из Београда, само кажу Белограђанин малограђанин.
А такве као ти, љаксе коме штрчи празилук из задњице!Белограђанин малограђанин би те назвали у остатку Србије.
Ма ти си много велики грађанин, пре бих рекао да си малограђанин.Па тешко да ће се неко из Београда запутити на село да би попио пиво испред сеоске продавнице и започео разговор са сеоским фацама?
Не видим где се то могу још срести и започети разговор?
Ти сељаци те хране тим празилуком док се ти излежаваш и гулиш асфалт по Београду, запамти то.А такве као ти, љаксе коме штрчи празилук из задњице!
Нисам велики али јесам висок а ти си гарант љаксе, што се да видети на прву.Ма ти си много велики грађанин, пре бих рекао да си малограђанин.
Лично могу нахранити и тебе и цело твоје село.Ти сељаци те хране тим празилуком док се ти излежаваш и гулиш асфалт по Београду, запамти то.
Нема потребе, а и не верујем ти, на асфалту не расте ништа. То из тебе проговара малограђанство.Лично могу нахранити и тебе и цело твоје село.
Само треба да зинеш.....
Расте, расте, само ти зиниНема потребе, а и не верујем ти, на асфалту не расте ништа. То из тебе проговара малограђанство.
Rastu i rađaju se malograđani.Расте, расте, само ти зини
Nema to veze sa naglaskom i akcentom nego ima veze sa onakvima iznad, odnosno sa njihovim mentalitetom.Istna je da u Beogradu danas najmanje ima beogradskog naglaska i govora.To jos neko od starijih ljudi.Danas i mladi,ako se rode u Beogradu,govore kako se govore u kuci,a to nije beogradski naglasak.
Ima veze i te kako,jer se odmah primeti,da nisi odatle.Živeo sam u Zemunu i kada odem na selo na raspust,promenim naglasak,mada nije velika razlik,jer pripadam beogradskoj opštini,ali se ipak primeti,pa su me na selu zvaliĆZemunacĆ,a kada se vratim,onda"Seljaku".Mada to meni nije smetalo.Inače sam za 20'ak do mesec dana navikavao na govor okruženja.Nema to veze sa naglaskom i akcentom nego ima veze sa onakvima iznad, odnosno sa njihovim mentalitetom.
Ne mogu ni pod prozor da nam pljunu nemaju za kartu do bgaДа ли знате да становници остатка Србије завитлавају Београђане због своје препотентности ,,Белограђани малограђани" и какав је ваш став по том питању? Да ли вас ако сте из Београда то погађа?
Nisi nista bolji od autora teme. Malo li je podela u ovom narodu?Ne mogu ni pod prozor da nam pljunu nemaju za kartu do bga
Не знам зашто у старту тема није закључана као тендециозна и крајње примитивна.Nisi nista bolji od autora teme. Malo li je podela u ovom narodu?