Белограђани малограђани

Да ли знате да становници остатка Србије завитлавају Београђане због своје препотентности ,,Белограђани малограђани" и какав је ваш став по том питању? Да ли вас ако сте из Београда то погађа?
Још једна дебилна тема.
Где их то завитлавају, јел испред сеоске продавнице уз пиво?

Овако у разговору, кад неко потенцира да је из Београда, само кажу Белограђанин малограђанин.
Па тешко да ће се неко из Београда запутити на село да би попио пиво испред сеоске продавнице и започео разговор са сеоским фацама?
Не видим где се то могу још срести и започети разговор?

Па тешко да ће се неко из Београда запутити на село да би попио пиво испред сеоске продавнице и започео разговор са сеоским фацама?
Не видим где се то могу још срести и започети разговор?
Ма ти си много велики грађанин, пре бих рекао да си малограђанин.

Beograd je kosmopolitski grad i centar Balkana, sa puno divnih ljudi, šteta što ovakvi malograđani koji su manjina šalju lošu sliku o njemu. Beograd i njegov duh uništava upravo ovakva malograđanština.

Zato Beograđani, budite uvek pravi Beograđani a ne malograđani kao ovaj iznad koji se sa mnom prepucavao i vređao.

Poslednja izmena:
Nema to veze sa naglaskom i akcentom nego ima veze sa onakvima iznad, odnosno sa njihovim mentalitetom.
Ima veze i te kako,jer se odmah primeti,da nisi odatle.Živeo sam u Zemunu i kada odem na selo na raspust,promenim naglasak,mada nije velika razlik,jer pripadam beogradskoj opštini,ali se ipak primeti,pa su me na selu zvaliĆZemunacĆ,a kada se vratim,onda"Seljaku".Mada to meni nije smetalo.Inače sam za 20'ak do mesec dana navikavao na govor okruženja.

Хоће ли неко од модератора да закључа ово смеће од теме? Лик измишља и вређа све житеље Београда а они чине готово 1/3 Србије.
Испада да је све грађане упознао понаособ и онда анализирао и донео суд, малограђани?!
Посебна је прича што не уме ни да дефинише шта је то малограђанин и на основу чега било коме лепи тај епитет?
Чиста троловска и спамерска тема.

Да ли знате да становници остатка Србије завитлавају Београђане због своје препотентности ,,Белограђани малограђани" и какав је ваш став по том питању? Да ли вас ако сте из Београда то погађа?
Ne mogu ni pod prozor da nam pljunu nemaju za kartu do bga

Back