belo roblje

jagodica

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.185
hm..mozda je ovo za zenski kutak? mozda je i nepotrebno? kako su jednog konobara premlatili u policiji, iznosio je tvrdnje kao svedok trgovine zenama...evo..kratak clanak ali kao evoga

Boško Grujić, konobar iz Nove Pazove, priveden je na psihijatrijsko lečenje u zatvorsku bolnicu u Beogradu, a po nalogu Opštinskog suda tog grada. Grujić je dobio dijagnozu "paranoidna psihoza" tokom procesa koji je protiv njega pokrenut zbog "ugrožavanja javnog reda i mira".

Dijagnozi su prethodila tri premlaćivanja, bar tako tvrdi majka pritvorenika Ružica Grujić, koja su, sudeći po lekarskim izveštajima, "stručno" obavili lokalni policajci: Grujiću su izbijeni zubi i nagnječeno teme, a konstatovani su i brojni podlivi po ekstremitetima. U policijskom saopštenju povodom slučaja navedeno je da je povređeni "udario glavom u zid".

Po priči koju je plasirao “Balkan”, uzrok nesrećne Grujićeve sudbine je njegov “dugačak” jezik. On je, naime, javno govorio o tome da je radeći kao konobar u lokalnom striptiz-baru Ket klub bio svedok trgovine belim robljem, pretežno devojkama iz Rumunije, Moldavije i Ukrajine. Tvrdio je da je od 1996. do 2001. godine kroz ovaj bar prošlo između 500 i 700 devojaka koje su dobijale papire za boravak u Srbiji preko "gazdinih" veza u Opštinskom sudu. Osim toga, on je izneo teške optužbe i na račun lokalnog inspektora Dragutina Poprtnjaka da je primio mito od 300 evra nakon čega je i usledilo premlaćivanje.

Grujićeva majka tvrdi da joj ne dozvoljavaju da vidi sina, kao i da mu nije omogućena adekvatna odbrana. Odbor za odbranu Boška Grujića obavestio je o slučaju nadležna ministarstva i ambasade nekoliko evropskih država.

Koliko je poznato javnosti, policija Nove Pazove nije preduzela ozbiljnije mere da bi proverila Grujićeve navode, već se izgleda bavila samo njime lično.

Na drugoj strani, beogradska policija je objavila da je u opsežnijoj akciji sprovedenoj u prvih šest meseci ove godine podnela 18 krivičnih prijava protiv 49 lica za 50 krivičnih dela iz oblasti trgovine ljudima. Za poslednjih nekoliko godina u glavnom gradu su zatvorene 63 agencije za poslovnu pratnju koje su po policijskim saznanjima bile glavna sedišta prostitucije i trgovine ženama. Podatke je plasirao pukovnik Dušan Zlokas, nacionalni koordinator za borbu protiv trgovine ljudima.

Tako prolazi neko ko se zameri mafiji... U svakom slucaju tesko je tim zenama, ali same su krive...

Sada kada bi ovde neka glupaca ponela se za hlebom bez motike, pa radila neku godinu u javnoj kuci i posle ovde na forumu kukumavcila da je iskoriscavana... ne bih je zalio.

Ti kao zensko saosecas sa drugim zenama ali... Ne jagodice i ja krpim dinar po dinar (imam cak i vise, ali ne koliko bih zeleo), trebam li da se jos pederisem kako bih ziveo kao seik.

Sto je jedna Ruskinja, koja se prostituise u Holandiji, rekla: "i u Holandiji je trava zelena, kao i u Rusiji."

Samuraj:
jagodica:
random_cloud_form:
trgovina zenama je kao ideja ok, ali u praksi nisam siguran koliko je to siguran biznis.
u svakom slucaju, ako neko ima na lageru, porucio bih 10 belih zena

sta ce ti?

Za sex,kućne poslove,sex,maltretiranje,sex,....itd.
A pošto je u pitanju 10 komada,ostatak ide na preprodaju.
Zar nisam u pravu???

hm pa ne verujem da su one bash raspolozene za sex..verovatno je dosadno samo je napunish i tako
ili odvojis neke za sex i sa njima si super a ove ostale ti rintaju i njih povremeno maltretirash

jagodica:
Samuraj:
jagodica:
random_cloud_form:
trgovina zenama je kao ideja ok, ali u praksi nisam siguran koliko je to siguran biznis.
u svakom slucaju, ako neko ima na lageru, porucio bih 10 belih zena

sta ce ti?

Za sex,kućne poslove,sex,maltretiranje,sex,....itd.
A pošto je u pitanju 10 komada,ostatak ide na preprodaju.
Zar nisam u pravu???

hm pa ne verujem da su one bash raspolozene za sex..verovatno je dosadno samo je napunish i tako
ili odvojis neke za sex i sa njima si super a ove ostale ti rintaju i njih povremeno maltretirash

Ma ja se samo zezam. :D
A što se tiče realnosti one koje dospeju u takvu
poziciju ne samo da se ne pitaju ništa,
već ih obično policija maltretira.
Bilo je jedno mesto u Požarevcu gde se devojka
požalila da nakon 30 mušterije toga dana ne može
više da izdrži sledeću mušteriju.
Misliš li da je dobila " pauzu "???
Obično se stave u sledeću poziciju:
Ukoliko se vrate kući tamo ih čekaju oni koji su ih
poslali u " inostranstvo " koji će im pojasniti
pravila igre.
U zemlji u kojoj se nalaze obično su lokalni
vlasnici bordela u kombinaciji sa lokalnom policijom.
Iz takve pozicije nema izlaza,osim ako te neko nekim
čudom sam ne izvuče iz cele šeme.
A to se dešava izuzetno retko.
Preprodaju se po raznim kafanama,bordelima..itd.
Kada devojka previše ostari ili bude previše
" izrađena " od posla onda je prodaju krajnjem
kupcu u nekoj zemlji za neke simbolične pare.
Ukoliko procene da je suviše velika pretnja za njih
onda srede da " nestane " ili povade organe
i još tako zarade na njoj oko 20000-70000 eura.
Zarada zavisi od godišta devojke i njenog zdravlja.

random_cloud_form:
znas sta samuraju, rekao si vise nego sto si smeo...

bi kerful, voch jor bek, aj em aut tu get ju,
ju ken ran, bat, ju kent hajd

Ma ništa od faktora iznenađenja. 8)
Godinama patim od nesanice :roll:
A rekao sam samo istinu,da nisi upleten u to
pa ti malko smeta.??? :lol: :lol: :lol:

pa "POLICAJCI" kada dodju kuci i skinu uniformu(NPR interventne jedinice) oni postaju OBICNI ljudi........odnosno i policajci su ljudi zar ne?..NAPRIMER.:)..neki su npr nabildovani,voze SPORTSKE automobile:),i jos su apsolventi na nekim fakultetima...:).....mozda to dokazuje KOLIKO-TOLIKO da nisu samo sirovo meso,vec imaju i mozak....:)....mada, kao i u svakom poslu,MORAJU da slede naredjenja svojih pretpostavljenih

ali,NAZALOST u ovom BIZARNOM Beogradu(kao i celoj srbiji) se desavaju UZASNE stvari...narocito "dok grad spava"

sto se tice ovog konkretnog slucaja meni,kao coveku,je VEOMA zao tog premlacenog konobara,(iako je HLADNOKRVNOST jedna veoma vazna stvar u ovom poslu)...sada bi TREBALO da dejstvuju neki DRUGI organi(pravosudni),ALI tu je problem.....odnosno u SUDSTVU i pravosudju(ne samo sto se tice ovog slucaja),nego i npr sto se tice TRGOVINE zenama uopste,kao i MNOOOGIH drugih stvari.......hocu da kazem,da policija cesto obavi posao,npr u vezi tih "pimpova"(ili vlasnika agencija za pratnju),a posle zbog OGROMNE korupcije u pravosudju i tako nekih gluposti,oni(pimpovi) se nakon kraceg ili duzeg vremena vrate manje-vise starom "zanatu".........jednostavno,pravosudje je SUVISE korumpirano,nefunkcionalno,SPORO da prosto JEDVA funkcionise....ili cak nemoze ponekada ni da funkcionise

NAZALOST,u SVIM oblastima ovog drustva postoje neki ljudi koji poticu iz 90tih godina,i BABA JULINOG vremena(mada sada menjaju strane)........ali VERUJ te mi da u policiji danas postoji bar 70% ljudi koji zele da casno,odgovorno,i PROFESIONALNO obavljaju svoj posao,i kojima ISTINA nikada nesmeta

naravno,ovo SVE je MOJE misljenje,anonimnog clana "krstarice" koji trenutno nije u uniformi..:)

o ljudi moji, pa zene i jesu za to...za izvoz...shta je u tome loshe...ewo pun grad sponzorusha pa se ne zale, i sad kao trgovina belim robljem sa znakom uzvika...nemojte molim vas...dok je ovce, bice vune...uvek bilo...samo opushteno...

Ja se nadam da su pojedini postovi na ovoj temi neuspesan pokusaj sale. Ova tema i te kako terba da se nadje van zenskog kutka, jer vecina ne zna da su zrtve trgovine robljem u velikom broju i muskarci. Sjajnu kampanju sprovodi ASTRA NVO, koja se jako ozbiljno bavi ovim problemom. ASTRA uspostavlja dosta dobre odnose sa policijom i uvek im je bitno ko je ministar unutrasjih poslova. Za nevericu, ali sjajnu saradnju su imali sa Dusanom Mihajlovicem. Astra je uspela da ukaze na mnoge probleme i polako skrenula paynju na ovo pitanje.

Back