Belkinja (82) uhapšena zbog zločina iz mržnje nakon što je napala latinoameričke pristalice Trampa

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.221
Bela žena je snimljena kako je uhapšena zbog zločina iz mržnje nakon što je navodno napala dve latinoameričke žene zbog podrške Donaldu Trampu.

Ova 82-godišnja žena, čije ime nije poznato, uhapšena je u utorak u predgrađu Sijetla nakon što je navodno prišla glasačima MAGA Gini Pauel i Meri Dženings da ih pita zašto bi podržali Trampa, s obzirom na boju njihove kože.

„Prišla sam joj i rekla da želim da znam zašto glasate za Trampa. To je jedina stvar. I. I rekla sam zato što ste smeđe puti“, rekla je osmogodišnjak policiji, prenosi KOMO News.

Žena nije optužena, ali je sudija našao verovatan razlog za zločin iz mržnje, kao i dve tačke za napad četvrtog stepena.

1731012815178.png

Pauel i Dženings kažu da su mahale Trampovim zastavama sa grupom pristalica republikanaca na uglu u Edmondsu kada im je žena prišla.

„Bila sam šokirana šta joj je palo na pamet, a ona je vrlo jasno rekla da je to moja boja kože“, rekao je Pauel.

„I tada me je gurnula, gurnula nazad, a ja sam rekla ne diraj me. A onda u sekundi, samo me je udarila pravo u bradu.'

Pauel je za 770 KTTH rekla da je žena bila posebno uznemirena zbog majice na kojoj je pisalo: 'Za Boga, za oružje, za život, za Trampa.'

1731013213327.png

Back