beli macici na poklon :)

estya

Početnik
Poruka
10
nasla sam 3 bela zenska maceta dugodlaka i jedno shareno (belo, sivo, narandzasto) u blizini nase kuce u shumi, vole da se maze i lepo se slazu sa mojim labradorom, ako neko zeli da ih udomi neka mi se javi :) Ana 064 275 53 29
 
znam zato sam ih i donela kuci, mama mi je rekla da ce da me izbaci zajedno sa svim zivotinjama :(
ali bas su lepi :) dve su skroz bele i imaju dlaku preko centimetar, a ovo trece ima dve jedva primetne sive tufnice na glavi, a nasla sam i peto koje je crno belo, tako da sada uz tatinu podrsku mogu ostati kod nas do sledeceg vikenda, ako ne moram da ih odnesem u skolsko dvoriste i da se nadam da ce ih deca udomiti...ako neko ima psa ili macku nije problem, jer se oni lepo slazu sa mojim macama i psom :)
 
to mi je jasno, ali ja imam vec 2 macke i psa, i mamu koja je rekla da nece da mi udje u kucu dok su oni tu... a njih je pet, tako da ako neko hoce lepu mackicu koja voli da se mazi neka se javi, jer ja mozda namolim tatu da jedno ostane, ali ne mogu ih sve zadrzati :(
ove bele su prave mazulje i samo gledaju kako da se uvuku u krilo, a trobojka je maza ali je jos plasljiva, a crno bela je isto jos plasljiva, ali sve predu kada ih uzmem u ruke :)
 
Slušaj da ti kažem, ne možeš tako brzo sve udomiti, Ja udomljavam kad imam uglavnom preko halo oglasa, pa razmisli i o tome. Polako oglasi počinju da rade jer smo ušli u jesen, na oglas može danima da se ne javi niko ni da pita a onda udomiš dva u jednom danu. Decembar je najbolji mesec za oglašavanje. Skini sa weba saveti za macke možda će ti koristiti ako nemaš iskustva oko udomljavanja.
 

Back
Top