Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Значи, ипак си знао да постоје чинови, само кажеш да ТИ не замишљаш небо на тај начин???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок, само питам.
Знаш, осим тог владике (који је несумњиво ауторитет у својој струци иако није чуо да постоје чинови и међу анђелима) постоји и многоо, многооо литературе о томе...
Badava si pohadjao i, pošto si punoletan, da izgrdiš veroučitelja što te tome nije naučio.Sta sam ja slusao u skoli ti neznas ako bas hoces da znas pohadjao sam veronauku tri godine i nigde nisam cuo da Andjeli imau cinove.Ponovicu ponovo odrastao sam uz jednog velikog coveka vladiku koga su svi postovali i voleli i bio je prepun znanja koje ja i vi samo mozemo da sanjamo,nikad od njega nisam cuo da Andjeli imaju cinove.
I zar te taj pokojni prvojerarh nije naučio da se hrišćanski Bog piše velikim slovom, a andjeo malim...To je, dečko dragi, svetogrdje, ako si čuo tu reč od velikog čoveka kojeg su svi poštovali...(…) niko od nas smrtnika ne sedi pored boga pa da zna kako se koji Andjeo zove i da medju njima ima cinova.
Значи, ипак си знао да постоје чинови, само кажеш да ТИ не замишљаш небо на тај начин???
Badava si pohadjao i, pošto si punoletan, da izgrdiš veroučitelja što te tome nije naučio.
I zar te taj pokojni prvojerarh nije naučio da se hrišćanski Bog piše velikim slovom, a andjeo malim...To je, dečko dragi, svetogrdje, ako si čuo tu reč od velikog čoveka kojeg su svi poštovali...
Ili, pak, da izgrdiš i učitelja, i nastavnika i profesora srpskog, jer je očigledno da si u priličnim problemima kada je pismenost u pitanju.
А које књиге схваташ за озбиљно?
Kljige za koje ja mislim da su istinite,ali nikako knjige Ljiljane Habjanovic-Djurovic kljige su interesantne i zanimljive ali ja ih ne shvatam ozbiljno konkretno IGRU ANDJELA.
И обе имају по два презимена.
Ма бежи бре, нећеш се код такве гибанице најести. Каријера њих занима.
Stvarno, nešto ti je zapela za oko… pa, ako se pališ na matorke ima boljih riba od nje...
Evo Mira... vršnjakinje su, piše i ona prilično lepo, ne znam da li je pisala baš o andjelima,
ali ume da kuva, kuvala Divcu, onolikom čoveku...
Evo, vidi sliku... bolja riba od Ljiljane sto posto... malo retke gornje jedinice, ali svako
ima neku manu...
Izvinjavam se...
... tek sada sam video da si ti postavio ovu temu.
andjeli imaju cinove....serafim je jedan od tih cinova...tj tako se zove ......za ostale neznam
p.s.....off toppic pitanje postavljacu...z\asto nick kuvar...izvini sto pitam,ali me zainteresovalo
Počeli smo da čatujemo... bojim se da ne zaključaju temu... Samo da te malo ispravim: nisam baš star, a jesam stariji...
Freska zbog koje si postavio ovu temu ilustruje novozavetni dogadjaj kada su žene mironosice u nedelju ujutro, pošle da mirom i mirisnim uljima pomažu telo Hristovo...
Hajdemo malo o tome... koje su to žene bile... kakav je to običaj bio... itd.