donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Bajin sin Nindža je mnogo povukao na tatu i babu - kućicu je raskovao i oglodao, sve što mu je u vidikrugu pretrpelo je teške traume....laje kao lud na sve što se miče tako da više niko ne ulazi sam u dvorište
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pre nego ti neko od vlasnika odgovori, samo da objavim kratak raport o Azri: Danas sam je video, mazio i upoznao sa Zarom. Ne znam otkuda im to, ali kao da se dugo, dugo poznaju! Odmah su počele blesavo da skaču, da se mlataraju šapama, "ljube"... Baš sam bio srećan, nisam očekivao baš tako srdačan doček! Hteo sam da ih slikam, ali na -15 elektronika u mojoj kameri nema nameru da radi
Da smo bili duže, da je Zara pokušala da priđe Azrinoj porciji, ili na neki drugi način ugrozi njen habitat... Ne znam kako bi bilo. Videćemo i to. Za sada, Zara je krupnija, ali ne i jača, ne i brža, a svako ne i blesavijaPozdrav od Azrinih ljudi (ne koristim više izraz "vlasnici" ni "usvojitelji") uz veliko "HVALA!" za sve savete u vezi Malinoa!
Moj malinoa je preskakao ogradu od 180 cm bez problema. malinoe pocinju da zamenjuju nemacke ovcare u policiji vojci... Jer su to psi koji 4 sata dnevno spavaju.Oni su poslusni zele da vam ugode. Izuzetno su jaki i izdrzljivi. neverovatno je koliko je ova rasa dobra.
Pozdrav prijatelji! ja sam novi član ovdje, a inače sam iz Bosne (Tuzla). Nadam se da će mi neko moći pomoći sa korisnim savjetom jer nemam velikog iskustva kada je u pitanju Belgijski ovčar malinoa. Naime, imam ženku malinou staru 9 i pol mjeseci. Prošla je dresuru i izvanredno je poslušna. Međutim, nisam siguran ukoliko bih je ostavio samu u dvorištu da bi reagovala na strance agresivno (a to mi je potrebno). Ona je naučena da na komandu napada i ukoliko neko pokuša zamahnuti prema njoj. Također ne podnosi kada djeca trče ulicom i galame, to je jako iritira. I prema drugim psima je oštra. Da li je još uvijek mlada ili neće nikada imati takvu sposobnost da laje ili napadne nepoznatu osobu koja uđe u dvorište. Pozdrav i hvala!!
![]()

Generalno - psi ne vole uniformu.
Kao ni ljude u alkoholisanom stanju...!
A ovo drugo je tačno, verovatno zbog slabije koordinacije pokreta.
OT:
Kada smo već kod poštara, moj dobar drugar je bio poštar (sada je avanzovao), reon mu je bio u prigradskim naseljima, i stalno se žalio (a stvarno voli kere!) da ga, kao po automatizmu, napadaju!
Uz sinergiju, on, ja i malo loze, pronašli smo na netu idealnu odbranu od svih vrsta, veličina i stepena agresivnosti pasa: Kišobran! I to onaj najjeftiniji, kineski, što se otvara na dugme!
Nema psa koji neće da uzmakne kada mu se odjednom pred njuškicom otvori kišobran od 1kvm!
(A kada ukapira da je to samo paravan... Ostavi poštu i bež' koliko te noge nose!)
Kraj OT.
@GROF VRONSKI
Otkud ti to?
Pre nego ti neko od vlasnika odgovori, samo da objavim kratak raport o Azri: Danas sam je video, mazio i upoznao sa Zarom. Ne znam otkuda im to, ali kao da se dugo, dugo poznaju! Odmah su počele blesavo da skaču, da se mlataraju šapama, "ljube"... Baš sam bio srećan, nisam očekivao baš tako srdačan doček! Hteo sam da ih slikam, ali na -15 elektronika u mojoj kameri nema nameru da radi
Da smo bili duže, da je Zara pokušala da priđe Azrinoj porciji, ili na neki drugi način ugrozi njen habitat... Ne znam kako bi bilo. Videćemo i to. Za sada, Zara je krupnija, ali ne i jača, ne i brža, a svako ne i blesavija
Pozdrav od Azrinih ljudi (ne koristim više izraz "vlasnici" ni "usvojitelji") uz veliko "HVALA!" za sve savete u vezi Malinoa!
Da smo bili duže, da je Zara pokušala da priđe Azrinoj porciji, ili na neki drugi način ugrozi njen habitat... Ne znam kako bi bilo. Videćemo i to. Za sada, Zara je krupnija, ali ne i jača, ne i brža, a svako ne i blesavija
Pozdrav od Azrinih ljudi (ne koristim više izraz "vlasnici" ni "usvojitelji") uz veliko "HVALA!" za sve savete u vezi Malinoa!
izvini htjeo sam odgovoriti gos. iz Tuzle