donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
e pa ovako
ukratko
noć, negde oko 4
očevidac komšija od prekoputa koji ima bebu (koja ne spava noću)+ posečenu nogu zbog koje ne spava
dakleM
lopov je očigledno uočen u krađi pa je milicija pojurila dotičnog
on je počeo da beži i upao je u našu ulicu
marica juri ulicom, za koj mm promaši naša i komšijska kola kako su hteli da mu prepreče put
on našao crkvu u kojoj će da se moli pa probao da preskoči ogradu našeg dvorišta da bi pobegao
Dona je bila u hodniku kuće (udruga linija odbrane
ka Alfa dežura)a Baja u dvorištu
e onda se Sin Baja Antihrist, moja beba, zaleteo na ogradu, propeo na zadnje noge uz lavež koji tera stvah u kosti i našao fejs tu fejs (kako je lak ovaj engleski) sa lopovom koji je uz vrisak pao na doope i sam predao policiji shvativši da mu je to ipak bolje...e onda su radili penderci one slobodnke od metaripo...
Baja je ohvaljen od ovlašćenog lica (kojima takođe nije dozvolio da pipaju ogradu )
i tako....
ukratko
noć, negde oko 4
očevidac komšija od prekoputa koji ima bebu (koja ne spava noću)+ posečenu nogu zbog koje ne spava
dakleM
lopov je očigledno uočen u krađi pa je milicija pojurila dotičnog
on je počeo da beži i upao je u našu ulicu
marica juri ulicom, za koj mm promaši naša i komšijska kola kako su hteli da mu prepreče put
on našao crkvu u kojoj će da se moli pa probao da preskoči ogradu našeg dvorišta da bi pobegao
Dona je bila u hodniku kuće (udruga linija odbrane
ka Alfa dežura)a Baja u dvorištue onda se Sin Baja Antihrist, moja beba, zaleteo na ogradu, propeo na zadnje noge uz lavež koji tera stvah u kosti i našao fejs tu fejs (kako je lak ovaj engleski) sa lopovom koji je uz vrisak pao na doope i sam predao policiji shvativši da mu je to ipak bolje...e onda su radili penderci one slobodnke od metaripo...
Baja je ohvaljen od ovlašćenog lica (kojima takođe nije dozvolio da pipaju ogradu )
i tako....

sveže oprano i spremljeno za upotrebu....
Odgovaraju me neki poznanici, gde ćeš to, to je tasmanijski đavo, mnogo mu autoriteta treba, a ja kažem, ne znate vi, pitajte mog muža, kad viknem na ćerku i on se strese! 
Sad nemam adekvatne ograde, kapije isl. ali čim budu, sklepaće se i neka kućica, imamo materijala dovoljno, i idem ja u Niš po Bajinu ćerku!