NIGER LUPUS
Obećava
- Poruka
- 89
Ljudi recite mi vasa misljenja planiram uzeti ovog psa.
Imam veliko dvoriste, predvece bih ga pustao da se istrce. Po danu u boksu. Setao bi ga po selu .... Igrao bih se s njim,loptica tako to, tutorijali za dresuru iz knjige 101 pseci trik.
E da li on moze da bude noci na zici i lancu, zica je duga oko 20 metara. Znaci da li je pas za zice. Samo noci to planiram. Ako neko ne zna na sta konkretno mislim ovo na zici, lanac prikacen na zicu i on trce po dvoristu u toj duzi od 20 metara i lanac duzine 4 metra ... Hvala Vam !
Ljudi recite mi vasa misljenja planiram uzeti ovog psa.
Imam veliko dvoriste, predvece bih ga pustao da se istrce. Po danu u boksu. Setao bi ga po selu .... Igrao bih se s njim,loptica tako to, tutorijali za dresuru iz knjige 101 pseci trik.
E da li on moze da bude noci na zici i lancu, zica je duga oko 20 metara. Znaci da li je pas za zice. Samo noci to planiram. Ako neko ne zna na sta konkretno mislim ovo na zici, lanac prikacen na zicu i on trce po dvoristu u toj duzi od 20 metara i lanac duzine 4 metra ... Hvala Vam !
Ej ljudi kolika se krece cijena stenadi od malinoe. Kod nas u republici srpskoj pise da je 200 KM kod jednog, to dodje 100 eura.
Je li to ta cijena ili je to neka mućka
Evo tacno oglas sto sam nasao za 100 eura(200 KM)
http://www.pik.ba/artikal/372832/stenad-belgijski-ovcar-malinoa/#sta=slike
Imate tu sve pise na informacijama i pod detaljno, a u pitanja, pishe da je cistokrvni odgovorio nekom korisniku, ako ne laze. Vasa misljenja na cijenu itd. . .
Uzecu ja Malinou, ali evo da napisem njeove uslove zivljenja kod mene?
PO danu u boksu ce biti posto imam musterije u dvoristu non stop pa ce bojati svi verovatno, navece i do jutra pustan u dvoriste od 2 dunuma
. Vezbacu ga dresirati iz knjige 101 pseci trik itd. Jednom sedmicno cu ga voditi na selo na livadu da se istrce malo itd ...
Sta velite da li ce mu prijati ovo ?
Čak i pas koji je non-stop pušten po dvorištu, poput mojih ne može da išćeka trenutak kada će da ide u šetnju. Zato je po meni jednom sedmično malo
Uzecu ja Malinou, ali evo da napisem njeove uslove zivljenja kod mene?
PO danu u boksu ce biti posto imam musterije u dvoristu non stop pa ce bojati svi verovatno, navece i do jutra pustan u dvoriste od 2 dunuma
. Vezbacu ga dresirati iz knjige 101 pseci trik itd. Jednom sedmicno cu ga voditi na selo na livadu da se istrce malo itd ...
Sta velite da li ce mu prijati ovo ?
to su super uslovi