Наука је напредовала од тридесетих година прошлог века.
A mnoge stvari su nazadovale, nauka u 21. veku zavisi od političke korektnosti.
Пише се итекако, воде се расправе.
Чињенице су чињенице, нема ту ја мислим овако или онако.
Ko šta piše, šta si ti uopšte pročitao?
"Wikipedia stručnjak". Šta si pročitao na temu antropologije? Jesi čuo za Denikera, Czekanowskog, Coona, Lebzeltera, Eickstadta, Gunthera, Maleša, Dvornikovića,...
Pročitaš neke gluposti a nemaš široko znanje da bi to što si pročitao kritički sagledao.
Где дође до педдера сад?
Valjda je jasan primer političke odluke u naučnim krugovima. Šta ti nije jasno? Na sve može da se primeni i primenjuje se.
Елем, има пуно научних радова и студија које говоре против тога.
Ti znaš?
Нису сви данашњи научници подложни WOKE идиотизму.
Ako nećeš da ti unište karijeru moraš da klimaš glavom. Inače ideš u alternativne i završiš na youtube.
Али ово о какваској раси је научна чињеница, изнео сам ти линкове о томе. Заправо, многи такви ,,савремени" научници данас покушавају да побију теорију о какваској раси, па чак и уоште о постојању раса, него говоре о ,,људској" раси, итд.
Теорија о какваској раси старија је и утемељена у чињеницама, нема везе са WOKE будалесањима.
Politika korektnosti počela je ranije, woke je samo kuliminacija. Odavno je u zvaničnim naučnim krugovima počela "diktatura".
I ova podela rasa spada u "rane radove" takve filozofije.
Док из тебе теку само праве мудрости...
Сад се позиваш на званичну науку? Кад ти одговара може, кад ти не одговара то је ,,подметнуто". Неозбиљан си лик.
Ne pozivam se nego kažem šta su sad ubacili. Zvanične stavove naučnih krugova ne fermam dva posto .
Не може да постоји ,,браон" раса, то је глупост чиста. Мани се Хићиних германских баљезгарија.
Kad mogu bela, crna i žuta, zašto ne može braon?
Šta su ovi ljudi? Ni beli ni crni.
Arapin
Indijac
Da nisu beli možda?
Тачно. А управо ти то радиш и везујеш белу расу само за белу боју коже.
Ja vezujem rasu samo za boju kože?
То је порекло беле или кавкаске расе. Имаш на линку који сам поставио све студије антрополога и историчара о томе. Али ти избегаваш јер не одговара Хићиној школи коју си изучио у Немачкој.
Jeste baš odatle krenuli svi belci
Da verujemo politički podobnima na reč?