Bela kuća osuđuje guvernera Teksasa nakon što je istovario migrante ispred kuće Kamale Haris

Sensei

Master
Moderator
Poruka
48.674
Kako piše Biznis Insajder, a prenosi yahoo news

Bela kuća je osudila guvernera Teksasa Grega Abota nakon što su autobusi puni migranata stigli u Vašington, DC.

Puni autobusi migranata stigli su na Badnje veče ispred kuće potpredsednice Kamale Haris.

Image1.jpg

Svima je jasno zašto se ovi migranti pojavljuju svuda na zapadu pa i u SAD. Mene čudi zašto se neki guverneri bune? Možda se drugi ne drže dogovora da se migranti rasprše po celoj zemlji?

bas kao

Elita
Poruka
19.764
Svima je jasno zašto se ovi migranti pojavljuju svuda na zapadu pa i u SAD.
ja mislim da vam nije jasno.
Mene čudi zašto se neki guverneri bune?
zato sto su preplavljeni
Možda se drugi ne drže dogovora da se migranti rasprše po celoj zemlji?
ne postoji nikakav dogovor, vec ih demorats pustaju da bi im navodno dali da glasaju za njih, tj. da bi ozbezbedili izborne kradje i kada spadnu na trecinu podrske, ako sada imaju polovinu
Puni autobusi migranata stigli su na Badnje veče ispred kuće potpredsednice Kamale Haris.
sad su poslani u lokalnu crkvu

ilegalci ulaze jer ih je bajden pozvao i ne stiti granicu usa, a stitimo tamo neke bogu iza ledja:

Texas Governor Greg Abbott began busing illegal aliens to DC earlier this year because the Biden Regime refuses to secure the border.

More than 5 million illegal aliens have crossed the border since Joe Biden was installed in January, 2021.

According to Fox News, 233,740 illegals crossed the border in November – the highest ever recorded.