dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Gde si Tomo kuco stara kaze husein, cuo sam da mu toma sprema bure tomovace ljute http://www.***************/srbija/bela-kuca-ceka-da-vidi-nikolica-1
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si Tomo kuco stara kaze husein, cuo sam da mu toma sprema bure tomovace ljute http://www.***************/srbija/bela-kuca-ceka-da-vidi-nikolica-1
E, pa moraće malo sačekati. Kremlj ima prednost.
Trajace koliko treba.
Mene vise brine to sto ne zna engleski. Da ne umisli da je nesto razumeo sto ne treba.
у ком својству ће диплома да буде примљен у москви
Тома Диплома ће у свом кабинету запослити мноштво преводиоца, као део његовог предизборног обећања о смањењу администрације.
диплома је познат као способан и виспрен сад ће он то час да дипломира језике а из ината има и мандарински да научиMene vise brine to sto ne zna engleski. Da ne umisli da je nesto razumeo sto ne treba.
Znas sta je zalosno? Posle pobede diplomca ko ce decu naterati da uci. I onako nam je skolstvo katastrofalno, sada je jos gore. Ako u Nemackoj mogu da poniste funkcionerima silne lane doktorate, nadam se da ce to i njemu uraditi. Ovako se vracamo u devedesete. Eto Arkana, eto Tome uspesni bez skole.
Toma ce ici u svojstvu izabranog predsednika Srbije.
To oboleli od žutice ne razumeju, a da su se obrazovali znali bi da svaki us predsednik provodi preko 2 meseca u svojstvu president elect gde se temeljno priprema za tešku dužnost. Uči protokol, komande, elaborate, upoznaje diplomate i komunicira sa stranim šefovima.
Inače Toma i da nije master ne bi bilo problema i ne verujem da mu je ta diploma pomogla, štaviše i odmogla mu je. A vi mi recite gde su to propisane kvalifikacije za predsednika ? Regan je bio glumac, a tito bravar.
диплома је познат као способан и виспрен сад ће он то час да дипломира језике а из ината има и мандарински да научи
Toma ce ici u svojstvu izabranog predsednika Srbije.
I usput će da završi i zezanja radi da doktorira na književnosti...
I usput će da završi i zezanja radi da doktorira na književnosti... tema doktorata će biti 'Tužbalice u srpskoj predizbornoj tradiciji'
Ајмо без заебанције. Ако сам добро разумео, Тома Диплома данас или сутра (не могу да се сетим) даје оставку на све функције у странци, председник републике званично постаје (ако се не варам, опрости ако грешим) полагањем заклетве 11. јуна, према томе, ако на конгрес "Јединствене Русије" Диплома путује између ова два догађаја, значи да путује само као члан СНС и будући председник, што даље значи да СНС у својим медијима лажно грађанима Србије приказује ову Дипломину посету Москви ( а ја не спорим да ће их бити још) као државну, јер је до заклетве в.д. председника републике и даље Славица Ђукић Дејановић.
ма нема проблема сад кад је код њега печат има да штанца дипломе ко дневне новинеданас једна сутра за неко време сазнаћемо да на челу државе имамо и нуклеарног физичара али да ми то нисмо знали